ورزشی
معاون تربیت بدنی وسلامت آموزش و پرورش هرمزگان گفت: ۱۱ کلاس درس تربیت بدنی ویژه دانش آموزان دختر مهرماه امسال در مدارس ابتدایی این استان راه اندازی می شود.
به گزارش صبح ساحل معاون تربیت بدنی وسلامت آموزش و پرورش هرمزگان گفت: ۱۱ کلاس درس تربیت بدنی ویژه دانش آموزان دختر مهرماه امسال در مدارس ابتدایی این استان راه اندازی می شود.
علیرضا باقری افزود: کلاس های تربیت بدنی به متراژ ۲۰۰ تا ۴۰۰ متر مربع و دارای فضای استاندارد برای دانش آموزان است.
وی بیان داشت: این فضای ورزشی دارای امکاناتی چون چابکی و معلق، نردبان معلق، تشک تاتامی، میز پینگ پنگ، تشک های ایمنی، طناب، دیواره سنگ نوردی و تخته تجهیز شده است.
این مسوول، یکی از اولویت های حوزه تربیت بدنی آموزش و پرورش را توجه به فعالیت ورزشی بانوان عنوان کرد.
وی با تاکید بر اهمیت تحرک در بین دانش آموزان دختر افزود: رویکرد ما، ایجاد و راه اندازی کلاس تربیت بدنی برای این دانش آموزان است تا با تجهیز این کلاس ها، دانش آموزان حرکات پایه را انجام دهند.
باقری گفت: برای کمک به بهبود وضعیت ورزش مدارس، سال گذشته تربیت و آموزش معلمان تربیت بدنی در مدارس ابتدایی در دستور کار قرار گرفت وفعالیت های ورزشی را فرا گرفتند.
باقری بیان کرد: درحال حاضر تعداد۱۶۷ سالن ورزشی در اختیار دانش آموزان هرمزگان است که از این تعداد ۱۰ سالن سقف کوتاه بوده که در این راستا در جایگاه نخست استان های کشور است.
اکنون ۷۰۰ دبیر تربیت بدنی در مدارس هرمزگان مشغول به کار هستند.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
آمادگی هلال احمر برای برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق
هیچ تغییری در نرخنامههای مصوب بلیت اتوبوس ایجاد نخواهد شد
هشدار پلیس فتا درباره شایعهپراکنی پیرامون مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
رویترز خبر داد: مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکتهای ژاپنی
انهدام یک تیم تروریستی در شهرستان تفتان سیستان و بلوچستان
برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت
آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای
پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما
خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد
برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام
بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی میداند
تکذیب ادعاهای مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور
افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع
ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب
کدام مقامات و شخصیتهای برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟