19

تیر

1405


اقتصادی

شهرستان‌ها

06 مهر 1398 17:20 0 کامنت

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان از اختصاص 10 میلیون متر مکعب آب از سد جگین به کشت‌های گلخانه‌ای در دشت بارق بشاگرد خبر داد.

 

به گزارش صبح ساحل به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)، "هوشنگ ملایی" در پنجمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه سازگاری با کم آبی با اشاره به مصوبات نشست‌های گذشته شورای حفاظت از منابع آب در خصوص ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت و تثبیت جمعیت در برخی مناطق استان اظهار کرد: با توجه به مشکلات کمبود آب، باید شرایط را به‌گونه‌ای فراهم کنیم تا ضمن فراهم آوردن زمینه تامین آب جهت کشاورزی و ایجاد اشتغال، از مهاجرت بی‌رویه به سمت شهرها جلوگیری کنیم.

 

ملایی با اشاره به طرح انتقال آب از آب‌شیرین‌کن خلیج فارس به بخش صنعت و تامین آب مورد نیاز منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس گفت: با اجرای این طرح می‌توان 10میلیون مترمکعب آب شرب شهر بندرعباس، 5 میلیون مترمکعب آب شرب تاسیسات بندرخمیر و 35 میلیون مترمکعب آب مورد نیاز صنایع و اطراف شهرک صنعتی خلیج فارس را تامین کرد.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان در خصوص آب‌شیرین‌کن‌های نصب شده روی چاه‌های کشاورزی گفت: در راستای تعیین تکلیف آب‌شیرین‌کن‌های نصب شده روی چاه‌های کشاورزی، در جلسات قبلی شورای حفاظت منابع آب استان مقرر شد جلسه‌ای با حضور آب منطقه‌ای، محیط زیست، جهاد کشاورزی، صنف کشاورزی و خانه کشاورز برگزار و اقدام به تهیه دستورالعمل صدور مجوز بهینه‌سازی کیفیت و افزایش بهره‌وری آب چاه‌های کشاورزی پروانه‌دار استان هرمزگان کنیم.

 

شایان ذکر است انجام مطالعات لازم توسط جهادکشاورزی و منابع طبیعی در خصوص احداث شهرک کشاورزی گلخانه‌ای در سطح 1600 هکتار از اراضی منطقه بارق بشاگرد و اعلام نتیجه به شورای حفاظت از منابع آب از مصوبات پنجمین نشست شورای حفاظت از منابع آب بود. همچنین مقرر شد شرکت آب منطقه‌ای اقدامات لازم را درخصوص تامین آب اراضی بارق از محل سد جگین به صورت دایم انجام دهد و نسبت به پیگیری تخصیص آب از محل سد شریفی به عنوان دومین منبع تامین آب دائم اراضی منطقه بارق اقدام کند.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد