مرداد
1405
اقتصادی
معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران گفت: پلمب هوشمند با ابرازهای الکترونیکی به عنوان یکی از طرحهای جدید گمرک و با هدف رصد کامل و دقیق کامیونها بهخصوص کامیونهای ترانزیتی موجب کاهش چشمگیر قاچاق کالا می شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران گفت: پلمب هوشمند با ابرازهای الکترونیکی به عنوان یکی از طرحهای جدید گمرک و با هدف رصد کامل و دقیق کامیونها بهخصوص کامیونهای ترانزیتی موجب کاهش چشمگیر قاچاق کالا می شود.
به گزارش صبح ساحل، احمد ذاکری روز چهارشنبه در مراسم معرفی ناظر جدید گمرکات هرمزگان با اشاره به افتتاح سه طرح گمرک موبایل، پلمب هوشمند و شبکه اجتماعی فعالان اقتصادی در شهریورماه امسال، افزود: این سامانه ها در چارچوب اجرای گمرک هوشمند انجام شده است.
وی ادامه داد: پلمب هوشمند این فرصت را فراهم می کند تا امکان تخلف به حداقل رسیده، زیرا چنانچه اطلاعات روی پلمب نباشد، قابل بازگشایی است اما پلمب الکترونیک بعد از باز شدن در مدت ۲۰ دقیقه می سوزد و یکبار مصرف است.
معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران اظهار داشت: تعداد سامانه های هوشمند در گمرکات را ۱۶ مورد اعلام کرد و بیان داشت: راهاندازی سامانه جامع امور گمرکی نیز به عنوان یکی از مهمترین اقدام های گمرک برای ایجاد شفافیت، سرعت و سهولت در انجام تشریفات ترخیص انجام شده است.
ذاکری با اشاره به اهمیت گمرکات هرمزگان در اقتصاد کشور، افزود: گمرکات این استان اولین و مهمترین گمرکات کشور به لحاظ حجم مبادلات تجاری (صادرات و واردات) است و گمرک ایران نگاه ویژه ای به آن دارد.
در پایان این مراسم ابوالفضل اکبرپور به عنوان ناظر جدید گمرکات هرمزگان و مدیرکل گمرک شهید رجایی بزرگترین گمرک ایران معرفی شد.
پیش از این حسین سعیدی و علیرضا قنبری به عنوان سرپرست ناظر گمرکات هرمزگان مشغول به فعالیت بودند.
مدیرکل گمرک تهران، ناظر و مدیر گمرکات استان بوشهر، ناظر و مدیرکل گمرکات استان سیستان و بلوچستان، مدیرکل گمرک بندرلنگه و معاونت صادرات گمرک شهید رجایی از جمله سوابق کاری اکبرپور است.
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
به نظر میرسد ایران آماده توافق نیست!
خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی به انبارهای تعاون روستایی هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
تصادف با شتر، جان ۴ نفر را در شرق هرمزگان گرفت
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
واترپلو ایران رقبای خود در ناگویا را شناخت
اخراج کارمندان بخش هوش مصنوعی عمومی آمازون
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
حمله دشمن آمریکایی به شناورهای امداد و نجات در هرمزگان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
حریفان هندبال ایران در بازیهای آسیایی اعلام شدند
محورهای رایزنی میان لاوروف و روبیو
اخبار مرتبط
رشد 23 درصدی درآمد گمرکات هرمزگان
افزایش ۳۴ درصدی درآمد گمرکات هرمزگان
محسنی اژهای: وضعیت گمرک شهید رجایی بهتر شده است
واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
محمدرضا آگاهی مدیرکل گمرک شهید رجایی شد
اصابت پرتابههای دشمن آمریکایی در حوالی قشم