28

تیر

1405


اقتصادی

اجتماعی

12 مهر 1398 16:47 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل به نقل از خبرگزاری فارس از بندرلنگه، آیت الله سیدمحمدجوادرکنی ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با اشاره سخنان مقام معظم رهبری در مجمع عالی فرماندهان سپاه پاسداران؛ اظهارداشت: معظم له در این دیدار فرمودند؛ بی هیچ وجه نگذارید سپاه پیر و محافظه کار و به وضع موجود قانع شود، حفظ آمادگی در مواجه با حوادث بزرگ، از دست ندادن و نگاه وسیع و فرامرزی به جغرافیای مقاومت داشته باشید.

وی افزود: رهبر انقلاب در ادامه گفتند، از دشمن نترسید اما کاملا هوشیار باشید وارزیابی واقعی داشته باشید ودستکم نگیرید ودربرابر دشمن احساس ضعف نکنید.

امام جمعه شهرستان بندرلنگه با اشاره به بخش دیگری از سخنان رهبر معظم‌انقلاب اسلامی، بیان داشت: رهبر انقلاب یادآور شدند، باهمه اجزاء دولت، مجلس وقوه قضائیه همکاری و هم افزایی داشته باشید، مردمی باشید، کارجهادی را اولویت قرار دهید، معنویت را در پرسنل وخانواده‌ها حفظ وتقویت کنید.

آیت الله رکنی با اشاره به ۱۳ مهر آغاز هفته ناجا و تبریک هفته نیروی انتطامی، بیان داشت: عزیزان نیروی انتظامی همیشه وهمه جا از مرز گرفته تا خشکی و دریا برای برقراری امنیت و حفاظت حاضر هستند و اینان جهادگران در راه امنیت هستند.

وی با اشاره به حوادث اخیر در عراق، گفت: حوادث اخیر در عراق و مطالبات صنفی در عراق و در یک کشوری که ادعای دموکراسی دارد عجیب نیست اما در پشت صحنه و در آستانه اربعین ودر مناطق شیعه نشین عجیب است واعتقاد داریم که محور عربی، عبری و آمریکایی پس از شکست در آرامکو و یمن به فکر توطئه افتاده اند که مطمئن باشید راه به جایی نخواهند برد.

خطیب جمعه بندرلنگه در پایان با اشاره به گلایه عده ای از شهروندان از وضعیت آب بندرلنگه؛ گفت: در برخی محلات یا این شهر، آب قطع و یا اینکه آنقدر افت فشار دارد که شهروندان نمی‌توانند آب برداشت و یا ذخیره کنند، مسئله آب حیاتی است و ضمن درخواست از مردم برای صرفه جویی، از مسؤولان آب و فاضلاب می خواهیم طی همین هفته مشکل آب راحل کنند‌.

دیدگاه ها (0)
img
img

هرمزگان از برنامه خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برق خارج شد

پرداخت ۶۸۲ همت تسهیلات به خانوار طی بهار ۱۴۰۵

مسیر رفت از بندرخمیر به بندرعباس باز گشایی شد

ایرانی‌ها سالانه ۲۵ میلیون مراجعه بیمارستانی دارند

وقوع حادثه دریایی برای یک کشتی تجاری نزدیک عمان

سنتکام: ۲ نظامی آمریکایی در حملات ایران کشته شدند

رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد

مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند

نحوه فعالیت ادارات هرمزگان در روز یکشنبه ۲۸ تیرماه مشخص شد

تونل شهید میرزایی بندرعباس ساعت ۱۹ شنبه تا ساعت ۶ صبح روز بعد مسدود است

تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی با قوت ادامه دارد

تأکید قطر بر لزوم توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه

تدوین محتوای جدید آموزشی درباره حوادث و شهدای جنگ برای کتب‌ درسی سال تحصیلی آینده

پخش زنده دیدار انگلیس و فرانسه

حملات متعدد نظامی دشمن آمریکایی به حوالی سیریک

img
خـبر فوری:

تنها مسیر تردد اضطراری جاده تازیان به کهورستان است