14

تیر

1405


اجتماعی

حوادث

15 مهر 1398 10:15 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل به نقل از خبرگزاری موج هرمزگان، سردار عزیزاله ملکی فرمانده انتظامی استان هرمزگان، گفت: ماموران انتظامی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری ماموران انتظامی مستقر در پاسگاه های ایست و بازرسی، با اقدامات اطلاعاتی و اشرافیت کامل بر محورهای مواصلاتی فرعی و اصلی استان از ابتدای سال جاری تاکنون موفق شدند، 454 دستگاه خودرو سبک و سنگین ،120 دستگاه موتور سیکلت و 2 فروند شناور حامل موادمخدر را شناسایی و توقیف کنند.

وی با اشاره به اینکه در این مدت، 37 تن انواع موادمخدر در استان کشف شده، افزود: این مقدار مواد کشف شده شامل 33 تن و 586 کیلو تریاک، 2 تن و 522 کیلو حشیش، 118 کیلو و 625 گرم هرویین و 213 کیلو و 338 گرم شیشه، 19 کیلو و 520 گرم مرفین و 200 کیلو و 870 گرم سایر مواد است؛ که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل این کشفیات افزایش داشته است.

این مقام انتظامی استان تعداد دستگیری معتادان کارتن خواب در سال جاری را 23هزار و 711 نفر عنوان کرده و افزود : در مدت یاد شده هزارو 857 خرده فروش، 110 قاچاقچی، 279 نفر حمل کننده مواد 147 نفر نگهدارنده ، 114 توزیع کننده و 44 نفر اسکورت محموله های مواد شناسایی و دستگیر ودر این رابطه تعداد 25 قبضه سلاح از قاچاقچیان کشف شده است.

سردار ملکی در ادامه تعداد طرح های پاکسازی محلات و نقاط آلوده استان را  340 مرحله با پاکسازی 67 باب منزل و تعداد طرح های جمع اوری معتادان بلامکان را 540 مرحله عنوان کرده و خاطر نشان کرد: در سال جاری 37 باند قاچاق مواد مخدر در استان شناسایی و متلاشی شده است.

فرمانده انتظامی هرمزگان در پایان هدف پلیس از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی را، افزایش امنیت، آسایش و آرامش شهروندان برشمرد و تصریح کرد: نیروهای پلیس با به کارگیری تمام توان عملیاتی و انتظامی خود در تامین نظم و امنیت شهروندان تلاش می کنند و لازم است شهروندان نیز ضمن رعایت نکات ایمنی و امنیتی در پیشگیری از جرایم، هرگونه موارد مشکوک را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند

دیدگاه ها (0)
img
img

برق مشترکان بدهکارِ استفاده‌کننده از برق غیرمجاز قطع می‌شود

۷ فایده علمی اثبات‌شده برای سلامتی با یک فنجان قهوه روزانه

ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد

دیدار نماینده ویژه رئیس پارلمان لبنان با عراقچی

تمامی اصناف به جز دوشنبه باز هستند

دو طایفه از هرمزگان و کرمان پس از ۲۰ سال اختلاف به صلح رسیدند

مراکز شماره‌گذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبت‌ها به روز چهارشنبه

کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخم‌مرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی می‌رسد؟

خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»

برنامه بازی‌های امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یک‌هشتم نهایی

آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی

بخشنامه فعالیت دستگاه‌های اجرایی در این هفته اعلام شد

کشف محموله ۲۸۱ کیلوگرمی حشیش در هرمزگان

پایان گروگان‌گیری در هرمزگان با آزادی ۲ نوجوان از دست آدم‌ربایان

شعب کشیک بانک‌ها فردا فعال هستند

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت