14

تیر

1405


اقتصادی

18 مهر 1398 10:26 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل ، به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان،معاون امورمعادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: از ابتدای امسال تاکنون افزون بر 6 میلیون و 426تن مواد معدنی از معادن استان استخراج شده، که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 21 درصد افزایش یافته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ، ابراهیم سعدینی اظهار کرد:سنگ آهن ،کرومیت،سنگ لاشه، سنگ آهک، سنگ گچ، سنگ‌های تزئینی و مخلوط کوهی ازجمله مواد در حال استخراج از معادن استان است.

وی گفت: این مقدار مواد از 243معدن با سرمایه گذاری 2684 میلیون ریالی دراستان هرمزگان استخراج شده است.

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت معدت وتجارت استان هرمزگان تاکید کرد: هم اکنون ‌سه هزار و 398نفر در معادن این استان فعالیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: مواد معدنی استخراج شده علاوه بر صنعت ساختمانی در صنایع فولاد، تولید گچ، شن و ماسه، صنایع سیمان و تهیه آجر کاربرد ویژه‌ای دارند.

دیدگاه ها (0)
img
img

فهرست زائرشهرهای نزدیک به مصلی امام خمینی (ره) + آدرس

جزئیات نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

کالابرگ 15 تیر شارژ می‌شود

میلیون‌ها عراقی آماده حضور در مراسم تشییع رهبر شهید هستند

نماز آخر؛ ایران با اشک رهبر شهید را بدرقه کرد

برق مشترکان بدهکارِ استفاده‌کننده از برق غیرمجاز قطع می‌شود

۷ فایده علمی اثبات‌شده برای سلامتی با یک فنجان قهوه روزانه

ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد

دیدار نماینده ویژه رئیس پارلمان لبنان با عراقچی

تمامی اصناف به جز دوشنبه باز هستند

دو طایفه از هرمزگان و کرمان پس از ۲۰ سال اختلاف به صلح رسیدند

مراکز شماره‌گذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبت‌ها به روز چهارشنبه

کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخم‌مرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی می‌رسد؟

خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»

برنامه بازی‌های امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یک‌هشتم نهایی

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید