شهرستانها
مدیرکل راه و شهر سازی هرمزگان گفت: برای سهولت دسترسی مردم به خدمات دولتی، اداره و سازمانهای شهرستان سیریک در یک مجتمع تجمیع می شوند.
به گزارش صبح ساحل،آرش رضایی روز یکشنبه گفت: درحال حاضر مجتمع ادارات سیریک با زیربنای ۲ هزار و ۸۶۶ متر مربع و ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است که با بهره برداری از آن تمام اداره های این شهرستان دراین مجتمع مستقر می شوند.
وی ادامه داد: برای ساخت این مجتمع که یکی از طرحهای زیر بنایی مهم و تاثیرگذار این شهرستان می باشد تاکنون ۲۶ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی یاد آور شد: در کنار ساخت این مجتمع طرحهای مهم و زیر بنایی دیگر ازجمله سالن ورزشی گونمردی سیریک با زیربنای یکهزار و۲۰۰ متر مربع ، با ۷۰ درصد اتمام ساخت و ۱۴ میلیارد ریال هزینه هم وجود دارد که برای تکمیل آن به ۸ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
شهرستان ۴۵ هزار نفری سیریک در ۶۰ کیلومتری شرق میناب و ۱۶۵ کیلومتری بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد.
جدیدترین اخبار
عراقچی وارد استانبول شد
طلا در بازارهای جهانی سقوط کرد
خانه کاراته از اولویتهای هرمزگان است
برای پیشبرد ورزش در بندرعباس و هرمزگان تلاش بیشتری میکنم
تیم پدر و پسر بر بام قهرمانی ایستاد
نجات جان ۳ صیاد بعد از یک هفته سرگردانی در دریای عمان
صدرنشینی تراکتور و سقوط پرسپولیس
صدور بیش از ۱۸۵ هزار مجوز استخدام
ظرفیتهای هرمزگان در عرصه ملی به خوبی نمایش گذاشته شد
بارش پراکنده باران و رعد و برق در مناطق شرقی
توافق بر سر پرونده هستهای ایران مهم است
دیدار دیپلمات ایرانی با رئیس آژانس دولتی امور ادیان گرجستان
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات «موجه» تلقی می شود
کشورهای خلیج فارس مسیری برای حمله به ایران نخواهند بود
۱۵۰ نفر از مصدومان وقایع اخیر در آیسییو بستری هستند