28

تیر

1405


اقتصادی

شهرستان‌ها

04 آبان 1398 18:42 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل،به نقل از فارس،جواد رستمی زاده، عصر امروز گفت: در شش ماه نخست سال ۹۸ بیش از 230 میلیون تومان در قالب خدمات بهداشتی و درمانی در بخش‌های مختلف ازجمله کمک‌هزینه درمانی، توان‌بخشی، کمک‌هزینه بیماران نیازمند نگهداری، تجهیزات پزشکی و فرانشیز به خانواده‌های تحت حمایت این شهرستان ارائه‌شده است.

وی افزود: رسیدگی به وضع سلامت خانواده‌های تحت حمایت و جبران و کاهش هزینه‌های درمانی مددجویان از اهداف اصلی کمیته امداد است که بر همین اساس این نهاد تلاش می‌کند تا خدماتی متناسب با نیاز مددجویان به آنان ارائه دهد.

 رئیس کمیته امداد شهرستان بستک گفت: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های حمایتی کمیته امداد پرداخت حق بیمه اجتماعی برای زنان سرپرست خانوار تحت حمایت و مجریان طرح‌های اشتغال و خودکفایی است.

رستمی زاده ادامه داد: تعداد مددجویانی که در شهرستان بستک از خدمت بیمه‌های اجتماعی بهره‌مند می‌باشند، ۶۳ نفراست که ۲۹ نفر از آنان زن سرپرست خانوار و مابقی مجریان طرح‌های اشتغال و خودکفایی هستند.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از خدمات این نهاد در راستای ارتقاء شاخص سلامت و بهداشت خانواده‌ها، رسیدگی به وضعیت کودکان مبتلابه کم‌وزنی شدید و اختلال رشد است که توسط پزشکان مراکز بهداشت شناسایی و برای دریافت خدمات به کمیته امداد معرفی می‌شوند.

 رئیس کمیته امداد شهرستان بستک گفت: به‌منظور رفع سوءتغذیه و تهیه سبد غذایی مناسب برای این کودکان، کمک‌هزینه غذایی ماهانه ۱۰۰ هزار تومانی در قالب بن کارت خرید کالا به این خانواده‌ها پرداخت می‌شود.

رستمی زاده اضافه کرد: در شش‌ماهه اول سال جاری، ۱۸۰ نفر از آموزش‌های بهداشتی بهره‌مند شده‌اند و هدایای بهداشتی مرتبط با آموزش‌ها را دریافت کرده‌اند.

گفتنی است، در حال حاضر بیش از سه هزار و 800 خانوار تحت حمایت کمیته امداد شهرستان بستک بوده و از خدمات این نهاد بهره‌مند هستند.

دیدگاه ها (0)
img
img

هرمزگان از برنامه خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برق خارج شد

پرداخت ۶۸۲ همت تسهیلات به خانوار طی بهار ۱۴۰۵

مسیر رفت از بندرخمیر به بندرعباس باز گشایی شد

ایرانی‌ها سالانه ۲۵ میلیون مراجعه بیمارستانی دارند

وقوع حادثه دریایی برای یک کشتی تجاری نزدیک عمان

سنتکام: ۲ نظامی آمریکایی در حملات ایران کشته شدند

رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد

مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند

نحوه فعالیت ادارات هرمزگان در روز یکشنبه ۲۸ تیرماه مشخص شد

تونل شهید میرزایی بندرعباس ساعت ۱۹ شنبه تا ساعت ۶ صبح روز بعد مسدود است

تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی با قوت ادامه دارد

تأکید قطر بر لزوم توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه

تدوین محتوای جدید آموزشی درباره حوادث و شهدای جنگ برای کتب‌ درسی سال تحصیلی آینده

پخش زنده دیدار انگلیس و فرانسه

حملات متعدد نظامی دشمن آمریکایی به حوالی سیریک

img
خـبر فوری:

امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم در هرمزگان به تعویق افتاد