با تلاش ماموران دریابانی شهرستان میناب، ۵۹ هزار لیتر سوخت قاچاق که در جنگلهای حرا این منطقه انباشته شده بود، کشف شد.
به گزارش صبح ساحل،به نقل از ایرنا،سرپرست پایگاه دریابانی میناب شنبه در تشریح این خبر گفت: مرزبانان این پایگاه با انجام اقدامات اطلاعاتی و همکاری مرزنشینان منطقه، مطلع شدند قاچاقچیان اقدام به جاسازی و انبار مقادیری سوخت قاچاق در مشکهای مخصوص حمل سوخت در لابه لای جنگلهای دریایی حرا کردند.
سرهنگ مجید کریمپور اظهار داشت: بلافاصله با آگاهی از این موضوع ، گروهی از مرزبانان این پایگاه برای بررسی موضوع و برخورد با متخلفان به موقعیت شناسایی شده اعزام و اقدام به بازرسی منطقه کردند.
وی بیان داشت: با هوشیاری مرزبانان در بازرسی از محل شماری مشک پلاستیکی حامل ۵۹ هزار لیتر سوخت قاچاق به ارزش ۴ میلیارد و ۱۸۹ میلیون ریال کشف شد.
سرپرست پایگاه دریابانی میناب خاطرنشان کرد: تلاش برای دستگیری متهمان این پرونده در دستور کار مرزبانان قرار دارد.
شهرستان میناب در ۹۰ کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
جدیدترین اخبار
بمباران شدید مناطقی از جنوب لبنان
کرملین از دیدار لاریجانی با پوتین خبر داد
ترامپ خواستار دستگیری اوباما شد!
اعمال محدودیت ترددهای دریایی از کیش به بنادر چارک و آفتاب در ۱۱ بهمن
به بهانه رویارویی دوباره با لورکوزن؛ طارمی به تیم محبوبش رسید!
ادعای ویتکاف: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
فولاد هرمزگان بر سکوی دوم ایستاد
صعود مقتدرانه فولاد هرمزگان به مرحله نهایی
دختران میعاد بندرلنگه بر سکوی قهرمانی ایستادند
آمریکا تحریمهای جدید علیه ایران اعمال کرد
خطیب جمعه بندرعباس: سپاه قلب تپنده ملت ایران است
وزارت ورزش اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کرد
ایران به جمع کشورهای تکثیر صنعتی اسبک دریایی جهان پیوست
پیادهروی بزرگ خانواده ووشو
هشتمین شکست آذرخش مقابل استقلال رقم خورد
سایت ایرانخودرو بسته شد