17

تیر

1405


ورزشی

13 آذر 1398 18:06 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل،به نقل از تسنیم، جلسه هیئت رئیسه فدراسیون ژیمناستیک با حضور رئیس، دبیر، خزانه‌دار و دیگر اعضای این فدراسیون برگزار شد.
این نشست در حالی در محل فدراسیون برگزار شد که تعداد افراد مدنظر برای رسمیت بخشیدن به آن حضور داشتند. همچنین نمایندگان بخش‌های باشگاهی، آموزش و پرورش و استانی نیز به‌عنوان مدعو در این نشست شرکت کردند.


محمد آشوری یکی از اعضای هیئت رئیسه به دلیل تعطیلی مجلس و حضور در هرمزگان در این نشست غیبت داشت. ضمن اینکه رضا محبوبی دیگر عضو هیئت رئیسه نیز حضور کوتاه مدتی در جلسه داشت و به دلیل مشغله کاری، از فدراسیون خارج شد. همچنین باید به غیبت حسن رمضانیان‌پور و مسطفی هاشمی‌طبا نیز اشاره کرد که با وجود ارسال دعوت‌نامه، در نشست هیئت رئیسه شرکت نکردند.


در جلسه هیئت رئیسه پیرامون فعالیت‌های رشته پارکور و همچنین مسائل مالی مربوط به چهار ماه باقیمانده تا پایان سال 98 صحبت و تبادل نظر شد. بحث درباره مسائل مالی، موضوعی بود که در جلسه قبلی مصوب شد که درباره‌اش صحبت‌های لازم صورت بگیرد.

دیدگاه ها (0)
img
img

بانک‌های عامل فروش ارز اربعین معرفی شدند

عمان و قطر خواستار گفت‌وگو در جهت کاهش تنش‌ منطقه‌ای شدند

پیروزی تیم‌ملی والیبال نشسته ایران برابر مصر

اطلاعیه شماره ۲ ستاد تشییع رهبر شهید در مشهد

حمله پهپادی به یک نفتکش آمریکایی در دریای سیاه

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

کویت: برخی خطوط برق بر اثر اصابت ترکش از مدار خارج شده‌اند

پایان کار تیم ملی ووشو در جام جهانی با کسب ۳ مدال طلا، نقره و برنز

آغاز مرحله چهارم طرح حمایت از کودکان مبتلا به سوءتغذیه از فردا

شیوه‌نامه اجرایی طرح «حامی» آموزش ابتدایی ویژه تابستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد

کشف محموله ۸۰ میلیارد ریالی کولر قاچاق در میناب

۱۴ زندانی جرائم غیر عمد در هرمزگان آزاد شدند

هشدار اتحادیه صیادان هرمزگان به بهره‌برداران اسکله‌ها پس از حملات دشمن/تدابیر امنیتی در بنادر صیادی هرمزگان تشدید شد

افزایش دما، مصرف برق را به مرز هشدار رساند/ همراهی مشترکان، شرط پایداری شبکه در تابستان 1405

کلاس‌های تابستانی دانشگاه آزاد مجازی شد

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید