03

دی

1403


اجتماعی

25 آذر 1398 10:07 0 کامنت

۳۰ زن سرپرست خانوار در قشم با مشارکت شهرداری و کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهرستان در مسیر استقلال اقتصادی و خروج از چرخه حمایتی نهادهای مربوطه قرار گرفتند.

به گزارش صبح ساحل، به نقل از تسنیم، بازارچه‌های محلی از مهمترین مکان‌های کوشش اقتصادی زنان شهری و روستایی به‌ویژه بانوان سرپرست خانوار است که با فراهم آمدن بستر فعالیت آنان می‌توان توان معیشتی‌ این قشر را تقویت کرد.

در همین راستا 30 زن سرپرست خانوار در قشم با مشارکت شهرداری و کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهرستان در مسیر استقلال اقتصادی و خروج از چرخه حمایتی نهادهای مربوطه قرار گرفتند.

احمد رحیمی‌هلری شهردار قشم صبح امروز در نشست مشترک با کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهرستان اظهار کرد: توجه به صنایع دستی و مهارت پخت و پز زنان سرپرست خانوار از کارآمدترین راه‌های ارتقای معیشتی آنان است.

وی افزود: از این رو فراهم‌سازی بستری برای ساماندهی و تبدیل توانمندی‌ آنان به درآمد، یک اصل اساسی بوده که از مهمترین مولفه‌های توانمندسازی جامعه محلی و تحقق اقتصاد مقاومتی نیز به‌شمار می‌رود.

شهردار قشم تصریح کرد: به همین منظور بخشی از پارک خطی احداث شده از سوی شهرداری و شورای شهر قشم در مساحت یک هکتار به این موضوع اختصاص یافت.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) قشم نیز گفت: این اقدام شهرداری و شورای شهر قشم تاکنون زمینه‌ فعالیت 30 زن سرپرست خانوار را با حفظ کرامت انسانی فراهم کرده است.

غلامرضا غلامی افزود: بنابر بررسی‌های انجام شده، هر زن سرپرست خانوار در این بازارچه محلی که به‌صورت هفتگی در بعد از ظهر روزهای پنجشنبه دایر می‌شود به صورت میانگین حدود 2 میلیون و 500 هزار ریال درآمد دارد.

وی خاطرنشان کرد: قرارگیری این پارک خطی در نوار ساحلی سبب شده است استقبال شهروندان و گردشگران از آن روز افزون و گسترده باشد.

دیدگاه ها (0)
img