03

دی

1403


سیاسی

11 دی 1398 09:11 0 کامنت

صد و پنجاه و یکمین جلسه رسمی  شورای اسلامی شهر بندرعباس با دو دستور کار و حضور دو نماینده شهرداری بندرعباس برگزار شد.

به گزارش صبح ساحل، صد و پنجاه و یکمین جلسه رسمی  شورای اسلامی شهر بندرعباس ظهر امروز (دهم مهرماه ۹۸) با دستور کار "برنامه راهبردی- عملیاتی پنج‌ساله شهرداری بندرعباس" و "اخذ عوارض مازاد از واحدهای صنفی که به‌صورت مجتمع اداره می‌شوند" با حضور معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهردار بندرعباس و جانشین مدیر درآمد شهرداری بندرعباس برگزار شد.

مجید عسکری زاده، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در نطق پیش از دستور خود اظهار کرد: باید مسئولین بهداشتی، درمانی، مدیران صنایع، آب و برق و محیط‌زیست به صحن شورا آمده و گزارشی ارائه دهند تا مردم بدانند چه کارهایی برای سلامت محیط‌زیست این شهر صورت گرفته است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهردار بندرعباس در این جلسه اظهار کرد: تبدیل وضعیت کارکنان شهرداری در دو بخش صورت می‌گیرد، برابر قانون ما نمی‌توانیم شخصی را به نیروی پیمانی تبدیل کنیم و باید از طریق آزمون صورت بگیرد، همه نمی‌توانند مشمول این طرح شوند.

محمدمهدی جهانبخش افزود: ۲۶۰ نفر مشمول طرح پیمانی شدن نیروها می‌شدند و از این میان ۱۴۶ نفر معرفی شدند اما قرار نیست سایر افراد مشمول این طرح نشوند، بر اساس سوابق، مدرک تحصیلی و شایستگی ، ده‌درصدی که قرار شد بر اساس چارت معرفی شوند توسط استانداری در حال پیگیری است و هیچ شائبه‌ای در این زمینه نیست.

وی خاطرنشان کرد: مجوز قراردادی کردن نیروهای شرکتی در دستان ما نیست.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهردار بندرعباس افزود: خوشحالم بالاخره موضوع "برنامه راهبردی- عملیاتی پنج‌ساله شهرداری بندرعباس" برای اولین بار به‌عنوان اولین دستور کار در صحن علنی شورا مطرح شده است.

جهانبخش عنوان کرد: این برنامه ۸ هدف دارد که بر اساس وظایف شهرداری و معیار تحقق چشم‌انداز و ذیل این ۸ هدف  ۲۸ راهبرد در راستای رسیدن به اهداف اصلی مشخص‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: آرمان‌ها اهداف دست‌نیافتنی هستند، اما چشم‌انداز برنامه‌ای دست‌یافتنی است و این برنامه سند چشم‌اندازی ۲۰ ساله برای سال ۱۴۱۷ است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهردار بندرعباس در ادامه به تشریح برخی اهداف و راهبردهای این برنامه پرداخت و ادامه توضیحات به جلسات آینده شورای اسلامی شهر بندرعباس موکول شد.

مسئول درآمد و جانشین مدیر درآمد شهرداری بندرعباس نیز در این جلسه در خصوص اخذ عوارض مازاد از واحدهای صنفی که به‌صورت مجتمع اداره می‌شوند، اظهار کرد: در نظر داریم از مجموعه تعمیرگاهی به‌عنوان صنوف مزاحم در سطح شهر که به‌صورت مجتمع اداره می‌شوند عوارض مازادی اخذ شود.

لطفی زاده ادامه داد: در تعرفه ۹۸ ضریب گروه تعمیرکاران ۵۵ و هر صنفی جداگانه ۵۵ است و در یک مجموعه ممکن است چندین نفر بهره‌برداری کنند، ازاین‌رو بر اساس بازدید کارشناس به ازای هر صنف ۲۰ درصد به عوارض آن مجتمع اضافه خواهد شد.

وی تصریح کرد: برای مثال عوارض یک تعمیرگاه با مساحت ۳۰۰ متر سمت بلوار شهید حقانی یک‌میلیون و ۲۳۰ هزار تومان می‌شود، البته در این محاسبه تنها مساحت در نظر گرفته شده است، به ازای هر شغل باید ۲۰ درصد به مبلغ عوارض اضافه کنیم و اگر در این مثال سه شغل مشغول به کار شوند مبلغ عوارض به حدود دو میلیون تومان می‌رسد.

مسئول درآمد و جانشین مدیر درآمد شهرداری بندرعباس عنوان کرد: در تعرفه سال ۹۹ باید تا جای امکان افزایش نداشته باشیم اما در خصوص اخذ عوارض مازاد از واحدهای صنفی که به‌صورت مجتمع اداره می‌شوند عدالتی است که باید اجرا شود.

لطفی زاده بیان کرد: باوجود فشارهای که به همه مردم وارد شده اما در خصوص این مسئله باید عدالت برقرار شود، یک نفر ۵ تعمیرکار و ۵ استادکار دارد چرا باید به‌اندازه یک صافکار عوارض پرداخت کند.

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه اظهار کرد: شهرداری می‌خواهد  از مردمی پول بگیرد که پول ندارند، اخذ عوارض مازاد از واحدهای صنفی که به‌صورت مجتمع اداره می‌شوند ممکن است به برخی صنوف فشاری وارد کند.

فیصل دانش افزود: ما نمی‌توانیم به نرخ منطقه‌ای دست بزنیم، باید ضریب کاهنده‌ای داده شود تا فرمول را به رقمی تبدیل کند که نه شهرداری و نه مردم دچار مشکل نشوند.

وی ادامه داد: ما تا مطمئن نشدیم فشاری به مردم وارد نمی‌شود باید در برابر تصویب این دستور کار مقاومت کنیم.

عضو دیگر شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در این جلسه عنوان کرد: باید بین کسی که در یک فضا یک شغل دارد با کسی که در همان فضا سه صنف دارد باید مبلغ عوارض متفاوتی را پرداخت کند.

رضا حیدری زاده عنوان کرد: در خصوص درصد افزایش نرخ باید تجدیدنظر شود اما قطعاً باید این اختلاف قیمت وجود داشته باشد به‌گونه‌ای که کمترین ضرر صورت بگیرد.

 بررسی و تصویب هر دو دستور کار "برنامه راهبردی- عملیاتی پنج‌ساله شهرداری بندرعباس" و "اخذ عوارض مازاد از واحدهای صنفی که به‌صورت مجتمع اداره می‌شوند" به جلسات آینده موکول شد.

منبع: ایسنا

دیدگاه ها (0)
img