14

تیر

1405


اقتصادی

18 دی 1398 08:58 0 کامنت

مدیرعامل شرکت مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) از آمادگی این مجتمع صنعتی جهت همکاری با کشور عراق در زمینه نفت و گاز و صنایع دریایی خبر داد.

به گزارش صبح ساحل، حمید رضائیان اصل، با اشاره به مصوبه مجلس عراق مبنی بر خروج آمریکا از این کشور، گفت: با توجه به راهبردی بودن فعالیت‌های این مجتمع صنعتی و سوابق همکاری با کشور عراق، آماده هرگونه همکاری با این کشور هستیم.

مدیرعامل ایزوایکو با اشاره به پیشرو بودن این شرکت در حوزه‌های نفت و گاز و ساخت کشتی در خاورمیانه، بیان کرد: با توجه به نفت‌خیز بودن کشور عراق و بندری و دریایی بودن آن، ایزوایکو آماده همکاری در زمینه ساخت و بهره‌برداری از انواع سکوهای نفت و گاز و ساخت و تعمیر شناورها در کشور عراق است.

وی با اشاره به عملکرد این مجتمع صنعتی در ساخت و راه‌اندازی سکوهای گازی در فازهای مختلف پارس جنوبی، ادامه داد: ایزوایکو در بحث طراحی و ساخت سکوهای نفت و گاز به خودکفایی رسیده و امروز به یک برند در این زمینه تبدیل‌شده است و جایگزین شرکت‌های بزرگ جهان همچون توتال و شل در پروژه‌های نفتی و گازی کشورمان شده است.

رضائیان اصل ابراز امیدواری کرد: امیدواریم شرکت مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران همچون گذشته همکاری مؤثری را با کشور عراق داشته باشد.

منبع: ایسنا

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت