شهرستانها
با حضور فرمانده نیروی دریایی سپاه بیمارستان شهید محمدیها در بندرلنگه افتتاح شد.
با حضور فرمانده نیروی دریایی سپاه بیمارستان شهید محمدیها در بندرلنگه افتتاح شد.
به گزارش صبح ساحل، سید علی موسوی جزایری فرمانده بهداری نیروی دریایی سپاه در آئین افتتاح این بیمارستان، اظهار کرد: این بیمارستان در 2600 متر مربع شامل بخشهای اورژانس، اتاق عمل، ریکاوری، بستری مردان، بستری خواهران، بخش اطفال، رادیولوژی، ماموگرافی، اتاق عمل، سونوگرافی، آشپزخانه، بوفه، سالن غذاخوری و... در قسمتی از بیمارستان قدیم بندرلنگه ساخته شده است.
وی با اشاره به اینکه دست به نمای سنتی و ترکیب بیمارستان قدیم بندرلنگه نزدیم و فقط قسمتهایی را به آن اضافه و تجهیز کردیم، افزود: برای ساخت و تجهیزات این بیمارستان تاکنون 6 میلیارد و 400 میلیون تومان هزینه شده است و با اضافه کردن دیگر امکانات و تجهیزات، این رقم بالاتر نیز خواهد بود.
موسوی عنوان داشت: ما در کنار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هستیم و همینجا قول میدهیم که تختهای این بیمارستان بهزودی گسترش پیدا کند تا خدمات هر چه بیشتری به مردم این شهرستان ارائه شود.
بیمارستان 25 تخت خوابی شهید محمدیها نیروی دریایی سپاه در بندرلنگه ظهر امروز با حضور همسر و فرزند این شهید نبرد با آمریکا و سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، آیت الله سید محمدجوادرکنی امام جمعه و علی نیکویی فرماندارشهرستان بندرلنگه، سردارعلی عظمایی فرمانده منطقه پنجم، سردار سیدعلی موسوی جزایری فرمانده بهداری نیروی دریایی سپاه، دکتر حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان در بندرلنگه افتتاح شد.
جدیدترین اخبار
توافق بر سر پرونده هستهای ایران مهم است
دیدار دیپلمات ایرانی با رئیس آژانس دولتی امور ادیان گرجستان
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات «موجه» تلقی می شود
کشورهای خلیج فارس مسیری برای حمله به ایران نخواهند بود
۱۵۰ نفر از مصدومان وقایع اخیر در آیسییو بستری هستند
تیم فرهاد مجیدی متوقف شد
تقدیر از مدالآوران دختر رشته کیکبوکسینگ
بازدید از امکانات و ظرفیتهای هیئت ورزشهای روستایی و بومی بندرلنگه
با قدرت در جامجهانی شرکت میکنیم
شاهکار بندرعباسیها در خانه حریف
رئیس کمیته مسابقات بانوان، آی تی و مشاور هیئت منصوب شدند
فولاد هرمزگان بیرون از خانه سه امتیاز کسب کرد
خدمات رایگان پزشکی به اهالی روستای سرجوئیه رودان
مجوزهای گمرکی سیستمی میشود
مصاف تیم ملی فوتسال ایران با عربستان