03

تیر

1405


سیاسی

10 بهمن 1398 12:40 0 کامنت

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: از ابتدای امسال بیش از ۵۵هزار فقره پرونده وارد شعب شوراهای حل اختلاف شده که ۵۴ هزار و ۵۰۰ فقره پرونده معادل بیش از ۹۵ درصد از آن‌ها مختومه شده است.

به گزارش صبح ساحل،  علی صالحی صبح پنجشنبه در گردهمایی رؤسای شعب شوراهای حل اختلاف سراسر استان هرمزگان که با حضور جمعی از مسئولان قضائی برگزار شد، اظهارداشت: از ابتدای امسال ۵۵ هزار و ۵۴۰ فقره پرونده وارد شعب شوراهای حل اختلاف استان شده و از این تعداد ۵۴ هزار و ۵۰۰ فقره معادل بیش از ۹۵ درصد پرونده‌ها مختومه شده است.

وی یادآور شد: از مجموع پرونده‌های وارده تعداد ۱۰ هزار و نهصد و سی و یک فقره پرونده با صلح و سازش مختومه گردیده که معادل ۳۳ درصد از پرونده‌های قابل صلح وسازش می‌باشد.

صالحی خاطرنشان کرد: در این مدت ۱۲ فقره پرونده مهم با موضوعات مختلف از جمله درگیری‌های بین طوایف در منطقه جاسک و هشتبندی؛ اختلافات مالی به ارزش بیش از ۳۶ میلیارد ریال و پرونده‌های قتل عمدی به دست اعضای توانمند شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان به صلح و سازش منجر شده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تصریح کرد: در نتیجه برنامه ریزی و تلاش شبانه روزی؛ آمار ابلاغات الکترونیک شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان از ۹۰ درصد در آذرماه به بیش از ۹۷ درصد در پایان دی ماه ارتقا یافته است.

مقام عالی دستگاه قضائی استان هرمزگان اظهارداشت: با تلاش بسیار خوبی که در شوراهای حل اختلاف انجام شده؛ بسیاری از پرونده‌ها در همان مراحل ابتدایی حل و فصل می‌شود و از ارجاع آن به محاکم قضائی خودداری می‌گردد.

وی تأکید کرد: در جهت اجرایی نمودن مطالبه به حق آیت الله رئیسی که در بخشنامه اخیر ایشان متبلور است؛ لازم است با یک حرکت جهادی و تلاش و کار مضاعف برای اجرای این مأموریت مهم و کاهش پرونده‌های موجود اقدام شود.

در پایان این همایش از ۱۲ نفر از رؤسای شعب برتر شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان تقدیر شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

img
خـبر فوری:

زمان رفع مشکل همچنان نامشخص است