سیاسی
مدیرروابط عمومی و مشاور رسانه ای معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده از ابتلای معصومه ابتکار به ویروس کرونا خبر داد.
مدیرروابط عمومی و مشاور رسانه ای معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده از ابتلای معصومه ابتکار به ویروس کرونا خبر داد.
خانم فریبا ابتهاج روز پنجشنبه اظهار داشت: با توجه به وجود برخی از علائم آلودگی خانم ابتکار به ویروس کرونا در روز گذشته آزمایش تست این ویروس از ایشان به انجام رسید که صبح امروز جواب آزمایش وی مثبت اعلام شد.
مشاور رسانه ای معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تصریح کرد: خانم ابتکار هم اکنون برای سپری کردن دوران بیماری خود در منزل بستری است.
وی اظهار داشت: با توجه به احتمال آلودگی اعضای تیم همراه ایشان از همه افراد همراه آزمایش های لازم به انجام رسیده و روز شنبه نتایج آن اعلام خواهد شد.
جدیدترین اخبار
شهرداری عنوان قهرمانی را کسب کرد
ملیپوشان اسنوکر عازم قطر شدند
محل برگزاری بازی پرسپولیس و استقلال مشخص شد
تیم ملی فوتسال ایران راهی مرحله حذفی شد
امروز آخرین مهلت ثبتنام در ششمین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد
عراقچی وارد استانبول شد
طلا در بازارهای جهانی سقوط کرد
خانه کاراته از اولویتهای هرمزگان است
برای پیشبرد ورزش در بندرعباس و هرمزگان تلاش بیشتری میکنم
تیم پدر و پسر بر بام قهرمانی ایستاد
نجات جان ۳ صیاد بعد از یک هفته سرگردانی در دریای عمان
صدرنشینی تراکتور و سقوط پرسپولیس
صدور بیش از ۱۸۵ هزار مجوز استخدام
ظرفیتهای هرمزگان در عرصه ملی به خوبی نمایش گذاشته شد
بارش پراکنده باران و رعد و برق در مناطق شرقی
رکورد عجیب، قیمت دلار از ۱۵۱ هزار تومان گذشت