15

تیر

1405


سلامت

10 اسفند 1398 20:59 0 کامنت

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا در استان، زمان شناسایی موارد ابتلا به ۱۲ ساعت کاهش یافته و امروز شمار زیادی از تست‌های منفی از بیمارستان مرخص شدند.

به گزارش صبح ساحل،حسین فرشیدی امشب در برنامه زنده خبر خلیج فارس اظهار کرد: با راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا در هرمزگان و منفی بودن نتیجه تست ۱۰ نفر از موارد مشکوک به کرونا، ترخیص آنها از بخش عفونی بیمارستان شهید محمدی بندرعباس انجام و اکنون ظرفیت مناسبی از این بخش خالی است.وی افزود: شمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان همان دو نفری است که پیش‌تر اعلام کرده بودیم که حال آنها نیز مساعد و تحت مراقبت قرار دارند و شرایط جسمانی‌شان رو به بهبود است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: با راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا در استان، زمان مورد نیاز جهت بررسی آزمایش یک فرد به حدود ۱۲ ساعت کاهش یافته است و یکی از دلایل ترخیص شماری از بیماران مشکوک از بیمارستان شهید محمدی نیز بهبود شرایط جسمانی و منفی بودن تست کرونای آنان بوده است.

فرشیدی با اشاره به کمبود ماسک و ژل ضدعفونی‌کننده در سطح استان با ابراز شرمندگی از این وضعیت، تصریح کرد: اولویت اول ما تامین ماسک و تجهیزات مراقبتی برای عوامل بهداشت و درمان در استان بود که توانستیم تا میزان خوبی این نیاز را تامین کنیم و طبق قولی که معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت گرفتیم ظرف ۴۸ ساعت آینده، محموله‌ای به استان خواهد رسید که بتوانیم در اختیار داروخانه‌های منتخب قرار دهیم.

وی اضافه کرد: مشکل الکل و مواد ضدعفونی‌کننده در استان حل شده است و کمبودی در استان در این زمینه وجود ندارد.رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان درباره وضعیت روند ابتلا به کرونا در استان نیز گفت: منتظر پیک موارد مثبت کرونا در استان هستیم و اگر شهروندان رعایت بهداشت فردی را جدی بگیرند، به خوبی از این پیک نیز عبور خواهیم کرد.

منبع: فارس

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه