فرهنگی و هنری
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان از آغاز مرمت مسجد تاریخی احمد بن حنبل بندرکنگ خبر داد.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان از آغاز مرمت مسجد تاریخی احمد بن حنبل بندرکنگ خبر داد.
به گزارش صبح ساحل، رضا برومند گفت: مرمت مسجد تاریخی احمدبنحنبل بندرکنگ توسط هیئت امنای مسجد و با همکاری شهرداری بندرکنگ و نظارت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان آغاز شد.
او با اشاره به اینکه به دلیل فرسودگی و موریانه زدگی، سقف مسجد آسیب دیده بود، ادامه داد: در عملیات مرمت، سقف با همان نوع چوب چندل که در سقف قدیمی بود، مرمت میشود.
مدیر کل هرمزگان تاکید کرد: مسجد تاریخی احمد بن حنبل متعلق به دوره قاجاریه است و در دو طبقه ساخته شده که در سال ۱۳۸۵ به شماره ۱۵۴۱۶ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه
توسعه همکاریهای ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد
شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال
دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی مویتای
رفع کامل اختلال خدمات کارتمحور بانک صادرات ایران
تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانالهای دیپلماتیک و تقویت همکاری مشترک
مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض
هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرطبندیهای جام جهانی ۲۰۲۶
بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه
قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد
پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد
نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا
نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت
مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
پخش زنده عزاداریهای محرم در هرمزگان