15

تیر

1405


اجتماعی

12 اسفند 1398 08:42 0 کامنت

مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری هرمزگان گفت: همزمان با هفته منابع طبیعی ۵۰ هزار اصله نهال مثمر وغیرمثمر با کمک گروه‌های مردم نهاد ومسوولان در سراسر استان کاشته می‌شود.

به گزارش صبح ساحل، امید ذاکری عصر یکشنبه به مناسبت هفته منابع طبیعی وروز درختکاری افزود: کاشت نهال در این هفته بیشتر از  گونه‌های بومی مُغیر، کُنار، کَهور، کَرَت محلی، سمر،تِج-، چوج، حَرا، جک، چریش، گُل ابریشم، تاکاما، ناترک، شیشه شور، حَنا، خَرزه ، نخل زینتی وگارُم زَنگی است.

وی بیان داشت: همچنین درهفته منابع طبیعی نهال رایگان و به صورت گسترده بین روستاییان توزیع و دربوستان های روستایی نیز کاشته می‌شود.مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری هرمزگان اظهارداشت: هفته منابع طبیعی امسال با شعار «نهال کاری همگانی برای ایرانی سرسبز» از ۱۵ تا ۲۱ اسفندماه در هرمزگان همزمان با سراسر کشور برگزارمی‎شود.

مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری هرمزگان اظهارداشت: نخستین روز این هفته در تقویم تاریخ به نام روز «درختکاری» نامگذاری شده که در این روز مردم با حضور در عرصه‌های منابع طبیعی با کاشت درخت به استقبال سال نو می‌روند و با انجام این کار نمادین در آستانه بهار، زندگی را به زمین بازمی‌گردانند.وی بااشاره به نقش مردم و مشارکت‌های تاثیرگذار در عرصه‌های منابع طبیعی افزود: مردم سرمایه ارزشمندی برای حفظ ونگهداری منابع طبیعی محسوب می‌شوند و این هفته فرصت مناسبی برای مشارکت قشرهای مختلف است.

ذاکری در پایان با دعوت از مردم در سنت حسنه نهالکاری گفت: امسال برنامه‌های هفته منابع طبیعی به دلیل شیوع بیماری کرونا و رعایت ملاحظه پیشگیری بدون تجمع و ازدحام برگزارمی‌شود. 

براساس اعلام اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان، سازمان جنگل‌ها باتوجه به شرایط  اقلیمی موجود و میزان بارندگی‌های مناسب، نهالکاری‌ها درسطح کشور از روز چهاردهم آذر آغاز کرده و تاکنون ۱۲  میلیون اصله نهال با مشارکت اقشار مختلف مردم در کشور و افزون بر ۱۰۰هزار اصله نهال در هرمزگان کاشته شده است  .

منبع: ایرنا

دیدگاه ها (0)
img
img

نوجوانان ۱۶ ساله مجاز به دریافت گواهینامه موتور شدند

عبور پیکر رهبر شهید با بالگرد در پایان مراسم

آغاز محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد از فردا

کالابرگ کد ملی‌ها ۰، ۱ و ۲ شارژ شد

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد