15

تیر

1405


اقتصادی

13 اسفند 1398 20:24 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، «عبدالناصر همتی» شامگاه سه‌شنبه در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت: در جلسه عصر امروز (سه‌شنبه ۱۳ اسفند) شورای پول و اعتبار تصمیمات مهمی برای حمایت از صاحبان کسب و کارها، خصوصا فعالیت‌ها و حرف خرد که به دلیل شرایط ناشی از شیوع کرونا دچار مشکلات مالی شده‌اند اتخاذ شد.
طبق اعلام رئیس کل بانک مرکزی، مصادیق این کسب و کارها توسط دولت تعیین می‌شود؛ نظیر هتل‌ها، رستوران‌ها، بخشی از حمل و نقل و ... .
همتی اضافه کرد: به این صورت که، اقساط تسهیلات آنها و نیز اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه کلیه اشخاص، طی ماه‌های اسفند ۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۹۹ بدون وضع هر گونه جریمه یا کارمزد به زمان انتهاب اقساط آنها منتقل بشود.
وی افزود: کلیه بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی موظف هستند بر اساس مصادیق اعلامی دولت و درخواست مشتری، مساعدت لازم با را به عمل آورند.
همتی اضافه کرد: بالطبع بانک مرکزی نیز در کنار مدیران بانک‌ها خواهد بود و در صورت نیاز به حمایت مالی، پشتیابی لازم را از آنها به عمل خواهد آورد.

دیدگاه ها (0)
img
img

نوجوانان ۱۶ ساله مجاز به دریافت گواهینامه موتور شدند

عبور پیکر رهبر شهید با بالگرد در پایان مراسم

آغاز محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد از فردا

کالابرگ کد ملی‌ها ۰، ۱ و ۲ شارژ شد

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد