28

تیر

1405


اقتصادی

19 اسفند 1398 17:09 0 کامنت

دومین مرحله ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در استان هرمزگان از امروز آغاز شد.

به گزارش صبح ساحل، مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: دراین مرحله محدودیتی برای ثبت نام نیست و همه افراد واجد شرایط می‌توانند برای ثبت نام به سایت طرح اقدام ملی مسکن رجوع کنند.
آرش رضایی افزود: حدود ۸ هزار واحد مسکونی در هرمزگان برای متقاضیان ساخته خواهد شد.
وی گفت: در مرحله اول طرح اقدام ملی مسکن در هرمزگان حدود سه هزار نفر ثبت نام کردند که ۵۰ درصد از آن‌ها واجد شرایط بودند.
رضایی افزود: متقاضیان تا ساعت ۲۴ فردا سه شنبه (بیستم اسفند) به سامانه ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن (به‌آدرس tem.mrud.ir) مراجعه و نام نویسی کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: به متقاضیان صد میلیون تومان وام با بهره ۱۸ درصد پرداخت می‌شود و آورده اولیه هر فرد باید سی میلیون تومان باشد.
رضایی افزود: نتیجه نهایی برای اعلام متقاضیان پذیرفته شده و انجام فرایند پالایش حداکثر سه ماه زمان می‌برد.
وی افزود: براساس زمان بندی به واجدین شرایط دریافت مسکن طرح اقدام ملی پیامکی برای تکمیل پرونده ارسال می‌شود.
رضایی گفت: افرادی که پیامک برایشان ارسال نشود با مراجعه به سایت می‌توانند دلیل واجد شرایط نبودن خود را مشاهده کنند.
مدیرکل راه وشهرسازی استان گفت: افرادی که در مرحله اول، ثبت‌نام و به‌عنوان متقاضی اولیه پیامک احراز شرایط را دریافت کردند چنانچه در بازه زمانی اعلام‌شده، انصراف خود را در سامانه ثبت کرده باشند، می‌توانند در این مرحله ثبت‌نام نمایند.
رضایی افزود: متقاضیانی که برای احراز نشدن شرایط در مرحله اول ثبت‌نام اعتراض کردند، اگر حائز شرایط تشخیص داده شوند، نیازی به ثبت‌نام مجدد ندارند و در فرایند قبلی ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن قرار می‌گیرند.
وی گفت: طرح مسکن ملی با هدف ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور تا پایان سال ۱۴۰۰ در دستور کار قرار گرفته است و هدف از اجرای این طرح خانه‌دار کردن بخشی از جامعه است که واحد مسکونی ملکی در اختیار ندارند.

دیدگاه ها (0)
img
img

هرمزگان از برنامه خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برق خارج شد

پرداخت ۶۸۲ همت تسهیلات به خانوار طی بهار ۱۴۰۵

مسیر رفت از بندرخمیر به بندرعباس باز گشایی شد

ایرانی‌ها سالانه ۲۵ میلیون مراجعه بیمارستانی دارند

وقوع حادثه دریایی برای یک کشتی تجاری نزدیک عمان

سنتکام: ۲ نظامی آمریکایی در حملات ایران کشته شدند

رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد

مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند

نحوه فعالیت ادارات هرمزگان در روز یکشنبه ۲۸ تیرماه مشخص شد

تونل شهید میرزایی بندرعباس ساعت ۱۹ شنبه تا ساعت ۶ صبح روز بعد مسدود است

تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی با قوت ادامه دارد

تأکید قطر بر لزوم توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه

تدوین محتوای جدید آموزشی درباره حوادث و شهدای جنگ برای کتب‌ درسی سال تحصیلی آینده

پخش زنده دیدار انگلیس و فرانسه

حملات متعدد نظامی دشمن آمریکایی به حوالی سیریک

img
خـبر فوری:

امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم در هرمزگان به تعویق افتاد