14

تیر

1405


اجتماعی

سلامت

26 اسفند 1398 19:08 0 کامنت

بیمارستان صحرایی کووید ۱۹ با نام "شهید فاطمی" با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و نیروی دریایی سپاه در بندرعباس به بهره برداری رسید.

به گزارش صبح ساحل، بیمارستان صحرائی "شهید فاطمی" با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و نیروی دریایی سپاه در محوطه جلوی ساختمان سوختگی شفا مجتمع درمانی و آموزشی پیامبر اعظم(ص) بندرعباس برپا شده عصر امروز(۲۶ اسفندماه) به بهره‌برداری رسید.

این بیمارستان با ظرفیت پذیرش ۳۶ بیمار  شامل بخش اورژانس و بخش پذیرش موقت بیماران با مشکلات تنفسی است که بیماران پس از تریاژ و ویزیت توسط طب اورژانس  در صورتی که نیاز به انجام بررسی و آزمایشهای تکمیلی داشته باشند به صورت موقت در این بیمارستان بستری می شوند.

هم اکنون بخش بستری اصلی بیماران کوئید ۱۹ در طبقه دوم ساختمان سوختگی است که این روزها جهت استفاده برای بیماران کرونا تغییر کاربری داده شده و دارای تخت بستری و بخش آی سی یو و درحال خدمت رسانی به بیماران با تشخیص کرونا در بندرعباس است.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه