12

تیر

1405


اجتماعی

06 فروردین 1399 15:01 0 کامنت

کمیسیون جلوگیری از شیوع ویروس کووید-19 افغانستان محدودیت رفت و آمد در شهرهای هرات، فراه و زرنج این کشور را وضع کرد.

به گزارش صبح ساحل، کمیسیون جلوگیری از شیوع ویروس جدید کرونا (کووید-19) به ریاست سرور دانش، معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس محدودیت رفت و آمد در شهرهای هرات، فراه و زرنج وضع کرد.

این کمیسیون تصمیم گرفته است که به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در افغانستان، به ویژه در شهرهایی که بیشتر در معرض خطر این ویروس قرار دارند، محدودیت رفت و آمد اعلام کند. شهروندان می‌توانند تنها برای دریافت خدمات بهداشتی، مواد غذایی و اولیه، خدمات امنیتی و برای مراقبت از بستگان خود که تحت قرنطینه هستند، از خانه بیرون روند.

بر اساس این تصمیم، «فعالیت تمام پارک‌های تفریحی، مدارس، دانشگاه‌ها و نهادهای آموزشی دولتی و خصوصی، زیارت‌گاه‌ها، آرایشگاه‌ها، حمام‌ها، استخرها و مکان‌های ورزشی، محافل عروسی، فاتحه‌خوانی، رستوران‌ها و… در شهرهای یاد شده متوقف خواهند شد».

این کمیسیون از تمام شهروندان در این سه شهر خواسته است که در خانه های خود بمانند و بدون ضرورت از خانه خارج نشوند؛ از حضور در اماکن پرجمعیت بپرهیزند.

این در حالی است که تاکنون 74 مورد مثبت ویروس کرونا در این کشور ثبت شده که از این میان، دو نفر در ولایت‌های هرات و دایکندی بهبود یافته و دو نفر دیگر در هرات و بلخ جان باخته‌اند.

دیدگاه ها (0)
img
img

دعوت از مردم برای وداع/مسئولان و امت مبعوث اجازه نخواهند داد مطالبات ولی خدا بر زمین بماند

مراسم گلباران یادمان شهدای پرواز ۶۵۵ در آب‌های خلیج فارس برگزار شد

تغییر زمان برگزاری آزمون نهایی ۲۰ تیر پایه یازدهم در هرمزگان

انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در روستای گنگان جاسک

آمادگی ۶ میلیون داوطلب هلال احمر برای شرکت در آیین وداع و تشییع رهبر شهید

افزایش کارت‌های سوخت جایگاه‌ها برای مراسم تشییع

ادای احترام هیات‌های فرهنگی و مذهبی بین‌المللی به پیکر رهبر شهید ایران

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد