17

تیر

1405


اقتصادی

09 فروردین 1399 13:24 0 کامنت

دولت ساعت ۲۴ فردا(یکشنبه) اولین یارانه معیشتی را به حساب بیش از ۱۹ میلیون خانوار واریز خواهد کرد.

به گزارش صبح ساحل،کمکهای معیشتی، پرداخت نقدی است که درنتیجه اصلاح قیمت بنزین و از محل مابهالتفاوت ایجاد شده به حساب خانوارها واریز میشود.

طرح کمک معیشتی از آبان ماه سال گذشته آغاز شده و تاکنون طی چهار مرحله پرداخت شده و فردا شب همزمان با ۱۰ فروردین ماه اولین مرحله آن در سال جدید و پنجمین مرحله آن از ابتدا نیز واریز خواهد شد.

 کمک معیشتی که در اولین مرحله پرداخت برای حدود ۱۷.۵ میلیون خوانوار واریز شده بود، بعد از بررسی درخواست مشمولیت خانوارها در حال حاضر حدود ۱۹.۱ میلیون خانوار را در هر ماه پوشش می‌دهد که به حدود ۶۰ میلیون نفر از بین جمعیت یارانهبگیران میرسد. 

این در حالی است که در چهار مرحله قبلی به طور متوسط در هر ماه بابت پرداخت کمک معیشتی دولت حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان هزینه کرده است که باید از محل افزایش قیمت بنزین انجام شده باشد.
کمک معیشتی برخلاف یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی که رقمی ثابت برای هر نفر است، به تناسب بعد خانوار توزیع میشود؛ به طوری که برای خانوارهای تک‌نفره ۵۵ هزار تومان، دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، سه نفره ۱۳۸ هزار تومان، چهارنفره ۱۷۲ هزار تومان و پنج نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان واریز انجام می‌شود.

اما در جریان بررسی بودجه امسال طرحی در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید که طی آن قرار بود یارانه نقدی که اکنون برای ۷۸ میلیون نفر پرداخت میشود، با کمک معیشتی که ۶۰ میلیون نفر از همین یارانه بگیران را در برمیگیرد، ترکیب شده و فقط یک یارانه ۷۲ هزار تومانی برای هر نفر و برای مجموعه ۷۸ میلیون نفری پرداخت شود، اما با توجه به مخالفتهایی که در این رابطه وجود داشت، لغو و روند پرداخت دو یارانه جداگانه در هر ماه ادامه دارد.

منبع: ایسنا
دیدگاه ها (0)
img
img

تعویق امتحانات نهایی منتفی شد؛ دانش‌آموزان طبق برنامه آماده شوند

معرفی بانک‌های عامل فروش ارز اربعین

مسی:وقتی مثل قبل نمی‌دوم، هم‌تیمی‌هایم جایم را پر می‌کنند/ فکر می‌کردم تیم را ناامید کردم!

3 عضو جدید به کادر فنی کشتی آزاد جوانان اضافه شد

تمامی معابر و خیابان‌ها منتهی به حرم رضوی مسدود است

آمادگی کامل بهشت رضای مشهد برای میزبانی از زائران مراسم تشییع رهبر شهید

جزییات واریز یارانه تیر 1405 اعلام شد

شهادت 8 رزمنده ارتش در حمله آمریکا به جنوب کشور

دعوت شورای هماهنگی از مردم برای حضور در تشییع رهبر شهید در مشهد

پروازهای فرودگاه بندرعباس طبق برنامه انجام می‌شود؛ لغو پروازهای مشهد ارتباطی به وضعیت عملیاتی فرودگاه ندارد

پروازهای فرودگاه بین‌المللی کیش برقرار است

اطلاعیه شماره 4 آستان قدس رضوی در خصوص مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید

بانک‌های عامل فروش ارز اربعین معرفی شدند

عمان و قطر خواستار گفت‌وگو در جهت کاهش تنش‌ منطقه‌ای شدند

پیروزی تیم‌ملی والیبال نشسته ایران برابر مصر

img
خـبر فوری:

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد