مرداد
1405
حوادث
مقامهای امداد و نجات ایتالیا اعلام کردند که یک پل در یک مسیر معمولا شلوغ در شمال این کشور، صبح چهارشنبه ۸ آوریل (۲۰ فروردین) فرو ریخت، اما چون در حال حاضر ایتالیا در قرنطینه کامل است این حادثه تلفات جانی نداشت.
مقامهای امداد و نجات ایتالیا اعلام کردند که یک پل در یک مسیر معمولا شلوغ در شمال این کشور، صبح چهارشنبه ۸ آوریل (۲۰ فروردین) فرو ریخت، اما چون در حال حاضر ایتالیا در قرنطینه کامل است این حادثه تلفات جانی نداشت.
به گزارش صبح ساحل،سخنگوی سازمان آتشنشانی ایتالیا گفت: «این پل ۲۶۰ متری در استان توسکانی در نزدیکی شهر آولا که بین جنوا و فلورانس واقع است در ساعت ۱۰:۳۵ صبح فرو ریخت.»اعمال قرنطینه از سوی دولت ایتالیا برای مقابله با شیوع ویروس کرونا باعث کاهش ترافیک در سراسر این کشور از جمله این مسیر شده است.

سخنگوی آتشنشانی افزود: «تیمی از آتشنشانان هنوز در محل حضور دارند. در این حادثه دو راننده با جراحتهای جزیی به بیمارستان منتقل شدند.»این اتفاق در حالی رخ داد که دو سال پیش در ماه اوت نیز بخش بزرگی از یک پل بزرگراهی ۶۵ ساله در جنوا فرو ریخت که منجر به کشته شدن ۴۳ تن شد.
منبع:افکارنیوز
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
به نظر میرسد ایران آماده توافق نیست!
خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی به انبارهای تعاون روستایی هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
تصادف با شتر، جان ۴ نفر را در شرق هرمزگان گرفت
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
واترپلو ایران رقبای خود در ناگویا را شناخت
اخراج کارمندان بخش هوش مصنوعی عمومی آمازون
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
حمله دشمن آمریکایی به شناورهای امداد و نجات در هرمزگان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
حریفان هندبال ایران در بازیهای آسیایی اعلام شدند
محورهای رایزنی میان لاوروف و روبیو
اخبار مرتبط
شرایط پرداخت وام ۵۰ میلیونی ازدواج
فروش 25 هزار دستگاه خودرو در ایام عید سعید فطر/ عرضه 7 محصول سایپا و 4 محصول ایران خودرو
رشد باورنکردنی بازار تلفن همراه چین در روزهای همه گیری کرونا
کرونا و سقوط قیمت نفت چه بلایی بر سر عربستان آوردند؟
مقصر افزایش قیمت پراید، نقدینگی و هجوم دلالها است