05

تیر

1405


اجتماعی

29 فروردین 1399 11:08 0 کامنت

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان، گفت: طی امروز، شرایط جوی و دریایی نسبتا آرامی در سطح استان پیش بینی می شود.

به گزارش صبح ساحل، کیانوش عارفی معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان، گفت: طی امروز، وضعیت جوی و دریایی نسبتا آرامی در سطح استان پیش بینی می شود.

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان،  در بخش دیگری از سخنان خود افزود: پدیده غالب در سواحل و جزایر استان مه صبحگاهی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه دریا طی امروز نسبتا آرام است، ادامه داد: از نظر دمایی، از امروز با خروج سامانه، افزایش نسبی دمای بیشینه مورد انتظار است.

عارفی در پایان خبر داد: گذر دو سامانه بارشی دیگر نیز طی اوایل و اواسط هفته آینده برروی جنوب کشور و استان هرمزگان پیش بینی می شود که مطابق با الگوهای فعلی هواشناسی، از مقادیر بالای بارشی برخوردار نخواهند بود و در صورت تغییراحتمالی در الگوهای هواشناسی، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت

کمربند آتش بیدار شد؛ زلزله‌های پیاپی از ژاپن تا ونزوئلا جهان را نگران کرد

فرانسه چند راکتور هسته‌ای را از مدار خارج کرد

داور دیدار پرسپولیس و چادرملو مشخص شد

واکنش قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی

جزئیات زلزله در ونزوئلا/ شمار مفقودان زلزله به ۱۱ هزار نفر رسید

آمادگی هلال‌ احمر ایران برای کمک رسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا

آتش‌نشانی بندرعباس در هفته گذشته؛ مدیریت ۳۱ حادثه و ۲۴ آتش‌سوزی در نقاط مختلف شهر

حادثه دریایی در سواحل عمان

ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد

نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان شنبه اعلام می‌شود

مکرون مدعی توقیف یکی از نفتکش های مرتبط با روسیه شد

تنگه هرمز و ترتیبات ۶۰ روزه؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان

رئیس اورژانس کشور: در جنگ اخیر ۳ امدادگر شهید و ۷۷ نفر مجروح شدند

رونمایی از ترکیب تیم ملی بسکتبال در انتخابی جام‌جهانی

img
خـبر فوری:

زمان رفع مشکل همچنان نامشخص است