03

دی

1403


حوزه خلیج فارس

13 اردیبهشت 1399 19:38 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، شرکت برق ابوظبی (پایتخت امارات متحده عربی) روز سه شنبه هفته گذشته اعلام کرد که قراردادی بری ساخت ارزان ترین و بزرگترین مزرعه خورشیدی دنیا را به امضا رسانده است. این پروژه که سامانه فتوولتاییک الظفر نام دارد تا اواسط سال ۲۰۲۲ تکمیل خواهد شد و برای اتمام آن ابوظبی از دو شرکت فرانسوی و چینی دعوت کرده تا با کمترین هزینه (۱.۳۵ سنت بابت هر کیلووات ساعت) این نیروگاه را بسازند. بعد از ساخت نیروگاه الظفر امارات متحده عربی میتواند انرژی مورد نیاز ۱۶۰ هزار خانه را از طریق انرژی پاک و ارزان تامین کند.

همین حالا که این مطلب را می خوانید ابوظبی یکی از بزرگترین نیروگاه های برق فتوولتاییک دنیا را در خود دارد؛ نیروگاه ۱.۲ گیگاواتی نور که از آوریل سال ۲۰۱۹ آغاز به کار کرد. امارات متحده عربی نیز یکی از معدود کشورهایی است که تاکنون اقدام به احداث نیروگاه های فتوولتاییک بزرگ تر از یک گیگاوات کرده است و از این لحاظ نامش در کنار کشورهایی چون چین، مصر و هند قرار می گیرد.
این نیروگاه همانطور که در ابتدا اشاره شد بعد از تکمیل شدن انرژی مورد نیاز ۱۶۰ هزار منزل مسکونی را در ابوظبی تامین خواهد کرد و به این ترتیب تصاعدات کربنی امارات متحده عربی نیز بالغ بر ۱.۶ میلیون تن در سال کاهش پیدا خواهد کرد که برابر با حذف ۴۷۰ هزار ماشین از خیابان هاست.

در سال های اخیر تعدادی از شهرها و کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله ابوظبی، دبی و عربستان سعودی تلاش کردند که ارزان ترین انرژی تجدیدپذیر را به شهروندان خود ارائه کنند و حالا به نظر می رسد که ابوظبی برنده این رقابت خواهد بود.

این شهر علاوه بر ساخت بزرگترین نیروگاه برق تجدیدپذیر دنیا قصد دارد چهار نیروگاه برق هسته ای را در یک سایت ساحلی و درست در نقطه مرزی خود با عربستان سعودی بنا کند.

منبع: دیجیاتو

دیدگاه ها (0)
img