28

تیر

1405


اقتصادی

15 اردیبهشت 1399 10:36 0 کامنت

مدیر توسعه تجارت سازمان منطقه آزاد قشم از صدور افزون بر 6 هزار و 186 مجوز صادرات و واردات در این منطقه طی سال 98 خبر داد.

به گزارش صبح ساحل، علی همایونی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: افزون بر 6 هزار و 186 مجوز صادرات و واردات طی سال 98 در منطقه آزاد قشم صادر شده است.

وی افزود: همچنین در این مدت افزون بر 673 فروند شناور، بالغ بر پنج هزار و 777 کانتینر نیز در این منطقه ترانزیت و ترانشیپ(حمل کالاهای چند مقصدی) شد.

مدیر توسعه تجارت سازمان منطقه آزاد قشم تعداد مجوزهای صادر شده برای واردات کالا به این منطقه را در همین بازه زمانی پنج هزار و 615 مجوز اعلام و عنوان کرد: این تعداد افزون بر 90 درصد کل مجوزهای صادر شده را تشکیل می‌دهد.

همایونی تعداد مجوزهای صادر شده برای صادرات کالا را 338 مجوز عنوان و ابراز داشت: این میزان افزون بر پنج درصد از کل مجوزها را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: سایر مجوزها 90 ترانزیت ورودی، 84 مرجوعی، 53 صادرات مجدد و 6 مجوز خروج موقت را در برمی‌گیرد.

مدیر توسعه تجارت سازمان منطقه آزاد قشم تعداد کانتینرهای ترانزیت وارده را بیش از سه هزار و 204 کانتینر برشمرد و اضافه کرد: این حجم افزون بر 55 درصد کل کانتینرهای وارده بوده و 2 هزار و 573 کانتینر نیز ترانشیپ وارده را به خود اختصاص می‌دهد. 

همایونی خاطرنشان کرد: از نظر صدورمجوز و تخلیه شناور، بهمن‌ماه با 719 فقره مجوز و 83 فروند شناور و از منظر تعداد کانتینرهای ترانزیت و ترانشیپ وارده، اردیبهشت‌ماه با یک هزار و 93 کانتینر پرکارترین ماه‌های سال گذشته هستند.

دیدگاه ها (0)
img
img

هرمزگان از برنامه خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برق خارج شد

پرداخت ۶۸۲ همت تسهیلات به خانوار طی بهار ۱۴۰۵

مسیر رفت از بندرخمیر به بندرعباس باز گشایی شد

ایرانی‌ها سالانه ۲۵ میلیون مراجعه بیمارستانی دارند

وقوع حادثه دریایی برای یک کشتی تجاری نزدیک عمان

سنتکام: ۲ نظامی آمریکایی در حملات ایران کشته شدند

رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد

مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند

نحوه فعالیت ادارات هرمزگان در روز یکشنبه ۲۸ تیرماه مشخص شد

تونل شهید میرزایی بندرعباس ساعت ۱۹ شنبه تا ساعت ۶ صبح روز بعد مسدود است

تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی با قوت ادامه دارد

تأکید قطر بر لزوم توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه

تدوین محتوای جدید آموزشی درباره حوادث و شهدای جنگ برای کتب‌ درسی سال تحصیلی آینده

پخش زنده دیدار انگلیس و فرانسه

حملات متعدد نظامی دشمن آمریکایی به حوالی سیریک

img
خـبر فوری:

اصابت پرتابه‌های دشمن آمریکایی در حوالی قشم