05

تیر

1405


حوادث

16 اردیبهشت 1399 21:31 0 کامنت

بخشدار بندر امام خمینی(ره) گفت: حریق توسط کارمند رسمی باسابقه اداره امور مالیاتی با انگیزه اعتراض به استخدام‌های خارج از استانی انجام شده است.

حجت‌‌اله خسروی عصر امروز درباره علت اصلی حادثه حریق اداره امور مالیاتی بندر امام خمینی(ره) اظهار داشت: حریق توسط کارمند رسمی باسابقه اداره امور مالیاتی با انگیزه اولیه اعتراض به استخدام‌های خارج از استانی انجام شده است.

وی افزود: این فرد از صبح رئیس اداره امور مالیاتی را به علت استخدام شدن شخصی غیربومی که از طریق تهران استخدام شده بود، تهدید کرده بودند که در نهایت این تهدیدات منجر به آتش زدن دفتر رئیس اداره می‌شود.

خسروی در ادامه با بیان اینکه اداره امور مالیاتی یک سازمان دولتی است و استخدام‌ها از طریق آزمون کشوری جذب می‌شود بیان کرد: شخص مورد نظر توسط عوامل انتظامی دستگیر شده و تحقیقات درباره انگیزه و علت این حادثه ادامه دارد.

حسین چهارمحال رئیس ایمنی و آتش‌نشان شهرداری بندر امام خمینی(ره) نیز درباره حریق اداره امور مالیاتی اظهار داشت: بعدازظهر روز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۹۹ شخصی با گالن بنزین به اداره امور مالیاتی مراجعه کرده و دفتر رئیس اداره را در ساعت ۱۳ و ۱۵ دقیقه با بنزین به طور عمدی آتش می‌زند.

وی افزود: بلافاصله تیم عملیات ایمنی و آتش‌نشانی شهرداری برای اطفا حریق وارد عمل شده و در زمان ۱۵ دقیقه عملیات اطفا به طور کامل انجام می‌شود.

رئیس ایمنی و آتش‌نشانی شهرداری بندر امام خمینی(ره) در پایان گفت: این حادثه خسارت جانی به همراه نداشته است.

منبع: فارس

دیدگاه ها (0)
img
img

پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت

کمربند آتش بیدار شد؛ زلزله‌های پیاپی از ژاپن تا ونزوئلا جهان را نگران کرد

فرانسه چند راکتور هسته‌ای را از مدار خارج کرد

داور دیدار پرسپولیس و چادرملو مشخص شد

واکنش قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی

جزئیات زلزله در ونزوئلا/ شمار مفقودان زلزله به ۱۱ هزار نفر رسید

آمادگی هلال‌ احمر ایران برای کمک رسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا

آتش‌نشانی بندرعباس در هفته گذشته؛ مدیریت ۳۱ حادثه و ۲۴ آتش‌سوزی در نقاط مختلف شهر

حادثه دریایی در سواحل عمان

ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد

نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان شنبه اعلام می‌شود

مکرون مدعی توقیف یکی از نفتکش های مرتبط با روسیه شد

تنگه هرمز و ترتیبات ۶۰ روزه؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان

رئیس اورژانس کشور: در جنگ اخیر ۳ امدادگر شهید و ۷۷ نفر مجروح شدند

رونمایی از ترکیب تیم ملی بسکتبال در انتخابی جام‌جهانی

img
خـبر فوری:

برای سوخت‌گیری پول نقد همراه داشته باشید