به گزارش صبح ساحل، سیدعبدالرضا اشرف منصوری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: این نوع سموم تقلبی کشاورزی با عبارت شرکت بایرپارسیان بدون رعایت موارد قانونی و اقدامات نظارتی سازمان حفظ نباتات در استان اقدام به فروش اینترنتی در سایتها و کانال تلگرام با عنوانهای «نیاز روز» و «افزار با ما» کرده است.
وی افزود: تبلیغ و خرید و فروش سموم آفات کشاورزی در فضای مجازی و به صورت اینترنتی ممنوع است و کشاورزان باید برای خرید سموم مورد نیاز خود به فروشگاههای معتبر و دارای مجوز سازمان جهادکشاورزی مراجعه کنند تا گرفتار افراد سودجو و فرصتطلب نشوند.
مدیرحفظ نباتات جهادکشاورزی هرمزگان بیان کرد: در صورت مشاهده هر نوع تبلیغ و خرید و فروش سموم دفع آفات نباتی در فضای مجازی و سایتهای اینترنتی، متخلفان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
منصوری اظهار داشت: افزایش پنج برابری قیمت کالای تقلبی نسبت به اصلی، استفاده از درج مواد علفکشهای گندم روی بطریهای عرضه شده، آدرس و مشخصات اشتباه و استفاده از عنوان شرکت بایرپارسیان برای گمراهی بهرهبرداران از جمله خصوصیات این کالاهای قاچاق است.
وی خاطر نشان کرد: سموم غیرمجاز و تقلبی که توسط افراد سودجو در اختیار کشاورزان قرار گرفته است، نه تنها کمکی به مبارزه با آفات و بیماریهای محصولات کشاورزی نخواهد کرد بلکه اثرات منفی داشته و از نظر مالی نیز خسارتهای فراوانی به آنها وارد میکند.
مدیرحفظ نباتات جهادکشاورزی هرمزگان تصریح کرد: تصاویر این محصولات و سایتهای تقلبی در سایت اینترنتی سازمان حفظ نباتات کشور به نشانی www.PPO.IR قابل مشاهده است.
طبق اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان؛وسعت زمینهای کشاورزی این استان ۱۵۶هزار هکتار با تولید سالانه ۲میلیون و ۵۲۰ هزار تن شامل ۵۸۵ هزار تن محصول باغی و یک میلیون و۹۵۰ هزارتن محصول زراعی است.