اجتماعی
به گزارش صبح ساحل، یحیی میرزاده، رییس مرکز بهداشت بندرعباس، ظهر امروز در جمع خبرنگاران، عنوان کرد: کمبود مراکز نمونهگیری ویروس کرونا در شهر بندرعباس، دسترسی شهروندان به خدمات بهداشتی را تحت شعاع قرار داده بود که با همکاری مسئولان در ستاد مدیریت کرونا و مراکز بهداشتی، توانستیم تعداد مراکز نمونهگیری را در محلات شهر افزایش دهیم و در اکثر مناطق بندرعباس دسترسی مردم به خدمات آزمایشی، بهداشتی و درمانی را فراهم کنیم.
میرزاده ادامه داد: استراتژی ما تشخیص و بیماریابی سریع برای شروع پروسه درمان و جلوگیری از اننقال این ویروس و کاهش مراجعه به بیمارستانهاست.
وی با بیان اینکه بیش از 85 درصد بیماران در مراکز بهداشتی شهرستانهای هرمزگان شناسایی شدهاند، افزود: بررسی اطرفیان این بیماران هم صورتگرفتهاست.
میرزاده همچنین بااشاره به شناسایی چندین خوشه از بیماران که در شهرستانها گفت: مردم میتوانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir علائم بیماری خود را ثبت کنند؛ همکاران ما این علائم را بررسی میکنند و از طریق شماره تلفن 4030 با این افزاد تماس میگیرند و اگر نیاز به آزمایش و مراجعه حضوری بود به آنان اطلاع میدهند.
وی در بخشی از سخنان خود اظهار کرد: مراکزی که شهروندان در بندرعباس میتوانند برای انجام تست به آنها مراجعه کنند شامل مرکز سورو در محله سورو، مرکز شهید کاتبی در 600 دستکاه و محله دوهزار، مرکز پیامبر اعظم در شهرک پیامبر اعظم، مرکز اسلام آباد در محله اسلام آباد، مرکز سیدجمالالدین اسدآبادی در چهار راه مرادی، مرکز تختی در محله درخت سبز، مرکز شاهد در دوراهی ایسینی، مرکز سیدالشهدا در کوی نیایش، مرکز رسالت در مهرگان، مرکز جنب بیمارستان امام رضا، مرکز سعادت کنار بیمارستان شهیدمحمدی، مرکز 22 بهمن واقع در محله 22 بهمن، مرکز خلیج فارس در گلشهر جنوبی و مرکز توحید در محله شهرک توحید واقع هستند. این مراکز از ساعت 7 و نیم صبح کار خود را آغاز میکنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه در آینده نزدیک مراکز روستایی هم مراکز نمونهگیری را راهاندازی خواهیمکرد، ادامه داد: سیاست ما این است که افرادی که در سامانه سیب ثبتنام کردهاند و افراد پرخطر شامل افراد بالای 60 سال، افراد دارای بیماری زمینهای در اولویت تشخیص و درمان هستند.
میرزاده از توزیع داروی کرونا در کلیه مراکز درمانی در شهر و روستاهای هرمزگان خبر داد و افزود: همکاران ما کار درمان را برای بیمارانی که علائم دارند اما پرریسک نیستند، شروع میکنند و این افراد باید 2 هفته در منزل قرنطینه شوند و نیازی به انجام تست ندارند.
وی اضافه کرد: خواهشمندیم افرادی که بیماری علائم بیماری را ندارند یا فاقد بیماری زمینهای هستند برای انجام تست مراجعه نکنند.
میرزاده همچنین از راه اندازی سامانه 3118 خبر داد و گفت: این سامانه برای رسیدگی به شکایات همشهریان عزیز در حوزه تخلفات بهداشتی راهاندازی شدهاست. شهروندان میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی در سطح شهر اعم از اغذیهفروشیها، ادارات، کارخانهها و مراکز بهداشتی را به سامانه 3118 اطلاع دهند.
وی افزود: همکاران ما در این سامانه به شکایات مردمی سریعا رسیدگی میکنند و مسئولان بهداشت حرفهای و بهداشت محیط به این مراکز متخلف اعزام میشوند تا موضوع را پیگیری کنند.
وی شماره Call Center Covid-19 مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس به شرح زیر اعلام کرد و افزود: پس از ۴۸ تا ۷۲ ساعت از انجام آزمایش در صورت عدم ارسال اس ام اس و لینک جواب لطفا صرفا با شماره های ذیل تماس بگیرید:
صبح ها ۸ لغایت ۱۲ ظهر
شماره تماس:
۰۹۹۱۷۰۶۲۵۵۳
۳۱۱۸
عصر ها ۱۷ لغایت ۲۰ شب
شماره تماس:
۰۹۰۲۰۷۹۸۸۶۴
نظرسنجی
اخبار مرتبط
جنب وجوش مسافرین احتمالی بهارستان
روزنامه نگاران برتر کشور مهمان «صبح ساحل»
تقدیر استاندار از سردبیر صبح ساحل
انبار بزرگ حاوی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در بندرعباس پلمپ شد
رفتار توهین آمیز با خبرنگار در روزخبرنگار
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
محاسبه حقوق و دستمزد وظیفه کدام قسمت است؟
قبض های نجومی برق در انتظار مشترکان پرمصرف
تیم فوتبال هفت نفره ایران فینالیست جام جهانی شد
مرزهای شلمچه و چذابه ۲ روز تعطیل می شوند
افزایش ۷۵۰درصدی نرخ عوارض آزادراه تهران-قم در یک شب؛ انتقادات به تصمیمات ناعادلانه ادامه دارد