مرداد
1405
جنوب کشور
جانشین انتظامی استان فارس از کشف ۱۳ تن گوشت فاسد در انبار یکی از شرکتهای فرآورده های گوشتی در جاده شیراز-مرودشت خبر داد.
به گزارش صبح ساحل بهنقل از معاونت اجتماعی نیروی انتظامی فارس، سرهنگ یوسف ملکزاده از کشف 13 تن گوشت فاسد در انبار یکی از شرکتهای فرآورده های گوشتی در جاده شیراز-مرودشت خبر داد و اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت عمومی استان با اقدامات فنی و تخصصی از وجود مقدار زیادی گوشت فاسد در انبار یکی از شرکتهای فرآوردههای گوشتی مطلع شدند و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران پس از هماهنگی قضائی به همراه نماینده اداره بهداشت به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن مکان موفق شدند میزان 13 تن گوشت مرغ و گاو، چربی حیوانی و اسکلت فاسد که در شرایط بسیار نامناسب و بر خلاف موازین و دستورالعملهای بهداشتی نگهداری میشدند را کشف و ضبط کنند.
سرهنگ ملکزاده با اشاره به اینکه در این باره 2 نفر دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند، گفت: برابر دستور مقام قضائی انبار مذکور پلمپ شد.
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
به نظر میرسد ایران آماده توافق نیست!
خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی به انبارهای تعاون روستایی هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
تصادف با شتر، جان ۴ نفر را در شرق هرمزگان گرفت
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
واترپلو ایران رقبای خود در ناگویا را شناخت
اخراج کارمندان بخش هوش مصنوعی عمومی آمازون
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
حمله دشمن آمریکایی به شناورهای امداد و نجات در هرمزگان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
حریفان هندبال ایران در بازیهای آسیایی اعلام شدند
محورهای رایزنی میان لاوروف و روبیو
اخبار مرتبط
زندانی فراری از زندان بندرعباس پس از ۸ روز، شناسایی و دستگیر شد
بالاترین آمار مرگ روزانه بر اثر کرونا با جان باختن ۱۷ نفر در فارس
کلاهبرداری 200 میلیاردی در بندرعباس/ 5 نفر دستگیر شدند
دو قاتل در فارس از چوبه دار رهایی یافتند
دستگیری سارقان مسلح در هرمزگان