15

تیر

1405


شهرستان‌ها

21 تیر 1399 19:45 0 کامنت

به گزارش روابط عمومي اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای هرمزگان،معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از جاده های روستایی و پروژه های در دست اقدام شهرستان میناب بازدید کرد.

 

به گزارش صبح ساحل، در این بازدید که فرماندار شهرستان میناب و جمعی از دهیاران و بخشداران منطقه نیز حضور داشتند با بررسی جاده های روستای هشتبندی ، مقرر گردید با پیگیری از سوی معاونت راهداری اداره کل استان لوله پیش ساخته تهیه شده و در اختیار دهیاری روستای چراغ آباد قرار گیرد تا با رفع ایرادات این جاده ، افزایش ایمنی کاربران جاده ای در این مسیر روستایی را موجب شود.
میرداد میردادی با اشاره به پیشرفت های خوب پروژه رو به اتمام پل 95 دستگاه ابراز داشت: اتمام این پروژه می تواند موجب افزایش رفاه مردم منطقه و تسهیل عبور و مرور در محور میناب – سندرک شود.
وی گفت: مسائل ومشکلات موجود در حوزه راهداری وتکمیل پروژه های نیمه تمام شهرستان میناب را از مهمترین اولویت ها عنوان کرد و اظهار داشت با تکمیل پروژه های حوزه راهداری بخش عمده ای از مشکلات شهرستان رفع می شود.

  معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای از پروژه های در دست اقدام شرق استان بازدید کرد

  
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای با حضور در محورهای مواصلاتی بخش توکهور از نحوه زیر سازی جاده روستایی طرح ملی ابرار امیرآباد در این حوزه بازدید کرد و افزود: درزگیری  و لکه گیری این محور توسط اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان میناب انجام میگیرد و روکش آسفالت نیز در حال  پیگیری است.
در ادامه همچنين ميرداد ميردادي باتفاق فرماندار وي‍ژه شهرستان ميناب و رئيس اداره راهداري و حمل و نقل جاده اي اين شهرستان از طرح در حال انجام بهسازي محور ميناب به بشاگرد حد فاصل شهرك 95 دستگاه به سه راهي راونگ بازديد بعمل آوردند كه موجب رضايت فرماندار و هيئت همراه گرديد.
میردادی همچنین از اجرایی شدن روکش آسفالت محور میناب به هشتبندی حدفاصل سرنی جعفر آباد خبر داد و تصریح کرد این کار به زودی انجام خواهد شد.

 معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای از پروژه های در دست اقدام شرق استان بازدید کرد

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد