اجتماعی
دادستان عمومی و انقلاب تهران خبر از بازداشت پنج مدیر سازمان غذا و دارو متهم به دریافت رشوه و تشکیل پرونده ی قضایی برای پنج شرکت دارویی متخلف داد.
دادستان عمومی و انقلاب تهران خبر از بازداشت پنج مدیر سازمان غذا و دارو متهم به دریافت رشوه و تشکیل پرونده ی قضایی برای پنج شرکت دارویی متخلف داد.
به گزارش صبح ساحل، جوان علی القاصی مهر دادستان عمومی و انقلاب تهران در جلسه شورای عالی قوه قضاییه که ظهر دیروز دوشنبه(ششم مرداد ماه) برگزار شد با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای ۵ شرکت دارویی که ارز کلانی را برای واردات مواد اولیه و دارو از بانک مرکزی گرفته و بخشی از این منابع را صرف امور دیگری کرده اند، گفت: این شرکتها مجموعاً ۹۵۴ میلیون و ۶۹ هزار و ۱۵۱ دلار ارز از بانک مرکزی دریافت کردهاند و برخی از آنها علاوه بر تخلف در هزینه کرد ارز در حوزه دارو، متهم به پرداخت رشوه به برخی افراد در سازمان غذا و دارو هستند که ۵ نفر از مدیران سازمان مذکور بازداشت شدهاند.
از این مدیران سازمان تعداد ۴۰۰ سکه و مقادیری ارز و طلا که به عنوان رشوه دریافت کرده بودند، کشف و ضبط شده است.
القاصی مهر همچنین از سازمان اطلاعات سپاه برای شناسایی شرکتهای متخلف قدردانی کرد.
منبع:باشگاه خبرنگاران
جدیدترین اخبار
پروتکل IPv6 هنوز قطع است!
پیگیری وزارت ورزش از وضعیت جوانان و ورزشکاران
دستور معاون اول رئیسجمهور برای تأمین بازار رمضان و نوروز
توقیف مشک ماری حاوی ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در آبهای بندرعباس
بیانیه وزارت کشور در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
هفت مدال بانوان تکواندو ایران در امارات
عزتاللهی در نقش سردار آزمون
ثبت نام ۱۵ نفر در انتخابات تکواندو/ پولادگر باز هم رقیب ساعی شد
عراقچی: به امکان توافق با آمریکا درباره برنامه هستهای اطمینان دارم
تکذیب مخالفت شورای فرهنگی زنان و خانواده درباره گواهینامه موتورسیکلت بانوان
افزایش ۲۶ درصدی صدور مجوز سرمایهگذاری در منطقه آزاد قشم
وقوع زمین لرزه ای به بزرگی ۳ ریشتر حوالی کوشکنار هرمزگان
بهره برداری بیش از هزار طرح در هرمزگان بمناسبت دهه فجر
آتش سوزی اتاق یک واحد آپارتمان در بندرعباس
آیا امکان خرید واحدهای صندوق ارزی با ریال وجود دارد؟