20

تیر

1405


خواندنی‌ها

26 مرداد 1399 20:42 0 کامنت

محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره رعایت نکات بهداشتی در پارک‌ها می‌گویند: در صورت حضور کودکان در اماکن عمومی همچون پارک‌ها و استفاده از مکان‌های بازی، به دلیل امکان تماس کودکان با سطوح مختلف موجود در این فضاها، ضدعفونی کردن مرتب آنها و رعایت نکات بهداشتی ضروری است.

به گزارش صبح ساحل، ابتلای کودکان به کووید-19 تأیید شده است، اما براساس شواهد موجود، به نظر نمی‌رسد کودکان در معرض خطر بیشتری در برابر ویروس کرونا نسبت به بزرگسالان باشند و علائم ویروس کرونا در کودکان و بزرگسالان شبیه هم است. از طرفی با توجه به شرایط قرنطینه، سرگرم کردن کودکان و توجه به شرایط روحی آنان بسیار مهم است. یکی از روش‌های سرگرمی، استفاده از وسایل تفریحی در فضاهای عمومی است اما به دلیل تماس زیاد کودکان با وسایل موجود در مکان‌های بازی سوالی که مطرح می‌شود، این است که آیا مکان‌های بازی در فضاهای عمومی نیز نیاز به ضدعفونی دارند؟

محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به پرسش بالا می‌گویند: هر چند تاکید بر حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی، رعایت بهداشت فردی و جلوگیری از تردد غیرضروری در مکان‌های عمومی همچنان در اولویت است، ولی از طرفی احتمال حضور کودکان و خانواده‌ها در پارک‌ها برای پر کردن اوقات فراغت بیشتر از قبل شده است. لذا لازم است به نکات بهداشتی توجه شود. از جمله این نکات، تمیز کردن و ضد عفونی مکرر مناطق هدفمند (وسایل بازی و هرجایی که امکان تماس مکرر با آن وجود دارد) و در دسترس قرار دادن تجهیزات شستشو و ضد عفونی کننده دست در این مکان‌ها است.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های امریکا بیان می‌کند که اسپری کردن مواد ضدعفونی کننده در پیاده‌روها و یا پارک‌ها عمل موثری نیست و ثابت نشده است که خطر بیماری کووید-19 را کاهش می‌دهد. اما با این وجود استفاده از مواد ضد عفونی‌کننده می‌تواند به طور مؤثر، کارآمد و ایمن، روی سطوح سخت در فضای باز و اشیایی که اغلب توسط افراد لمس می‌شود، مفید باشد. همچنین نظارت بر مناطقی که احتمالاً افراد در آنجا تجمع دارند و قرار دادن موانع، برای حفظ فاصله اجتماعی اثرگذار است.


در ضمن توصیه می‌شود در پارک‌ها پوسترها و علائمی نصب شود تا به طور مکرر به بازدیدکنندگان اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از گسترش این بیماری را یادآوری کند، از جمله آن که اگر بیمار هستید یا احساس خوبی ندارید در خانه بمانید؛ فاصله اجتماعی (حداقل دو متر) را با سایر افراد در کلیه مناطق پارک رعایت کنید؛ دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه  بپوشانید  و به  صورت خود دست نزنید.

در صورت حضور کودکان در اماکن عمومی همچون پارک‌ها و استفاده از مکان‌های بازی، به دلیل امکان تماس کودکان با سطوح مختلف موجود در این فضاها، ضدعفونی کردن مرتب آنها و رعایت نکات بهداشتی ضروری است. هر چند ممکن است به دلیل شرایط موجود عملا تحقق چنین امری امکان‌پذیر نباشد، زیرا کودکان و افراد مختلف مرتب به سطوح دست زده و ممکن است صورت خود را نیز لمس کنند، بنابراین خطر مواجهه وجود خواهد داشت. لذا ماندن در منزل، رعایت فاصله اجتماعی و سرگرم کردن کودکان در خانه و یا در فضاهایی مانند حیاط منازل و اجتماعات خانوادگی کوچک‌تر در اولویت است.

دیدگاه ها (0)
img
img

برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز

تحولات تنگه هرمز محور دیدار و رایزنی وزیران خارجه عمان و هند

تیم‌های ملی تکواندوی ایران راهی کره‌جنوبی شدند

آلمان نیروهای نظامی خود را تا پایان سپتامبر از اربیل خارج می‌کند

اولیانوف: روسیه خواهان تفاهم ایران و آمریکا است

پیکر شهید ستوان سوم حمید زارعی در میناب تشییع می‌شود

قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد

ابراز امیدواری سازمان ملل نسبت به تداوم مذاکرات ایران و آمریکا

سفر هیئت مذاکره‌کننده قطر به ایران

شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا

برگزاری مراسم وداع، بدرقه و تدفین «رهبر شهید» بدون هیچ‌گونه فوتی و حادثه

کمک یک میلیون دلاری فیفا به زلزله‌زدگان ونزوئلا

چین و روسیه قطعنامه شورای امنیت درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران را مسدود کردند

اطلاعیه دفتر رهبر شهید انقلاب در مورد نماز لیله الدفن ایشان

گلایه شهروندان از پرش آنتن و اختلال اینترنت همراه اول و ایرانسل

img
خـبر فوری:

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد