14

تیر

1405


حوزه خلیج فارس

01 شهریور 1399 21:09 0 کامنت

رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان اعلام کرد که از نظر ریاض، تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس، بهای انجام عادی‌سازی روابط عربی با رژیم صهیونیستی است.

به گزارش صبح ساحل، ترکی الفیصل، رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان در مقاله‌ای در روزنامه الشرق الاوسط نوشت: هر کشور عربی که بخواهد به امارات برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل بپیوندد، باید در ازای آن بهایی را بگیرد و بها و ارزش آن باید زیاد باشد.

وی تصریح کرد: عربستان برای صلح میان اسرائیل و کشورهای عرب قیمتی تعیین کرده و آن برپایی کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس بر اساس طرح ملک عبدالله بن عبدالعزیز، پادشاه پیشین است.

وی در ادامه برای توجیه اقدام امارات در عادی سازی روابط با اسرائیل گفت: دستاوردی که هیچ اشاره‌ای در این جدال به آن نشده است، این می‌باشد که رهبر بزرگترین کشور در جهان (ترامپ) به امارات متوسل شده است تا از طریق آن چیزی را به دست آورد که در تلاش‌های انتخاباتی‌اش برایش مثمر ثمر باشد. امارات توقف طرح الحاق را شرط گذاشته است؛ آن الحاقی که در چارچوب معامله قرن بود و آن رهبر نیز با این شرط امارات موافقت کرده است.

این اظهارات ترکی الفیصل چند روز بعد از سخنان فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان در اولین واکنش کشورش به توافق عادی سازی روابط امارات با اسرائیل مطرح شده است. بن فرحان گفته بود که عربستان به گزینه صلح بر مبنای ابتکار عمل‌های عربی و قطعنامه‌های مشروع بین المللی و بعد از تحقق صلح میان اسرائیل و فلسطینی‌ها پایبند است.

دیدگاه ها (0)
img
img

فهرست زائرشهرهای نزدیک به مصلی امام خمینی (ره) + آدرس

جزئیات نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

کالابرگ 15 تیر شارژ می‌شود

میلیون‌ها عراقی آماده حضور در مراسم تشییع رهبر شهید هستند

نماز آخر؛ ایران با اشک رهبر شهید را بدرقه کرد

برق مشترکان بدهکارِ استفاده‌کننده از برق غیرمجاز قطع می‌شود

۷ فایده علمی اثبات‌شده برای سلامتی با یک فنجان قهوه روزانه

ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد

دیدار نماینده ویژه رئیس پارلمان لبنان با عراقچی

تمامی اصناف به جز دوشنبه باز هستند

دو طایفه از هرمزگان و کرمان پس از ۲۰ سال اختلاف به صلح رسیدند

مراکز شماره‌گذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبت‌ها به روز چهارشنبه

کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخم‌مرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی می‌رسد؟

خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»

برنامه بازی‌های امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یک‌هشتم نهایی

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد