11

تیر

1405


حوادث

14 مرداد 1392 11:13 0 کامنت

صبح ساحل، حوادث _ هر فصلی میزبان  بیماری های  خاصی است که فصل تابستان نیز میزبان بیماریهای مانند عفونت های روده ای است.  این موجود ترسناک به علت عدم رعایت شهروندان به مصرف موادغذایی وارد بدنشان شده و آنها را راهی مراکز درمانی می نماید.

 

عفونت‌های روده‌ای، از شایع‌ترین بیماری‌های فصل تابستان است که به گفته کارشناسان و متخصصان تغذیه،کودکان و سالمندان به عنوان آسیب‌پذیرترین افراد جامعه بیش از هر گروه سنی دیگری تهدید می‌کنند. در این فصل از سال، شدت مبتلایان به عفونت های روده ای در مطب ها و مراکز درمانی  به خوبی قابل دیدن است که بر اثر مصارف مواد غذایی مانده و آلوده مبتلا شدند.

 

به گفته مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان،علائم بيماري هاي روده اي را تشنگي زياد و استفراغ بدون حالت تهوع است که  شهروندان در صورت مشاهده هر يك از علائم يادشده هر چه سريعتر به مراكز بهداشتي درمانی مراجعه كنند.

 

دکتر غلامعلی خجندی، مهمترین علت شیوع عفونت های روده ای در فصل تابستان استفاده از مواد غذایی مانده می داند که اغلب این بیماری ها در فصل مسافرت گریبانگیر افراد می شود.خجندی یکی دیگر از عوامل انتقال بیماری روده ای را یخ عنوان می کند و می گوید:"مصرف یخ های غیر بهداشتی احتمال بروز بیماری های انگلی، روده ای و التور را در افراد به میزان قابل توجهی افزایش می دهد".

 

وی در سخنانش، همچنین مصرف بستنی سنتی در فصل گرما به‌دلیل خامه به ‌کار رفته در آن می‌تواند خطرناک عنوان می کند  به‌ ویژه اگر این بستنی از خامه غیرپاستوریزه و آلوده تولید شده باشد، احتمال مسمومیت افراد مصرف‌کننده بسیار بالا می‌رود.مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان، کنترل آب آشامیدنی ، توجه به مسائل بهداشتی در فضاهای عمومی و دفع بهداشتی فاضلاب شهری را از عوامل موثر در پیشگیری از بیماری های روده ای ذکر می کندو با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان با فصل گرما ، توجه به رعایت نکات بهداشتی در برپایی سفره‌های افطار را خواستار می شود.

 

این مقام مسوول از شهروندان می خواهد: به منظور پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي خطرناک روده اي و عفوني ، ميوه و سبزيجات را قبل از مصرف به خوبي شستشو و ضد عفوني نمائيد. :به گفته وی ابتدا ميوه و سبزيجات را شستشو دهيد تا مواد زائد و گل و لاي نداشته باشد،در داخل يکظرف 5 ليتر آب و 15 قطره مايع ظرفشويي (يک قاشق چايخوري) ريخته و کاملاًحل نمائيد .مدت 5 دقيقه ميوه و سبزي را درمحلول بدست آمده نگهداري کنيد وسپس ميوه و سبزيجات را با آب تميز شستشو دهيد . در ادامه يک گرم (نصف قاشق چايخوري)پرکلرين را در 5 ليتر آب حل کنيد.مدت 5 دقيقه ميوه و سبزي شسته شده را در محلول کلر نگه داريد .در پايان ميوه و سبزي را با آب سالم به خوبي شستشو داده و مصرف نمائيد .

 

 

دیدگاه ها (0)
img
img

زمان ورود اتباع افغانستانی به کشور برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد

حق سرانه درمان مستمری‌بگیران مشخص شد

آمریکا با تلفات به یک هشتم نهایی صعود کرد/ حریف بلژیک مشخص شد

شمار کشته های زلزله ونزوئلا به ۲۲۹۵ نفر رسید

۷ کشور برتر جهان در امنیت سایبری

صبحانه خبری صبح ساحل ۱۱ تیرماه ۱۴۰۵

هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان؛ فعالیت سامانه مونسونی تشدید می‌شود

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد

موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد

لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد

محدودیت برق شهرک‌های صنعتی نباید بیش از یک روز در هفته باشد

اعلام جزئیات مراسم اقامه نماز و تشییع رهبر شهید

تصویب مقدماتی ممنوعیت پخش اذان در قدس اشغالی

جزئیات ارتباطی زائران اربعین اعلام شد/ از مکان‌یابی آنلاین موکب‌ها تا ارائه ارز در پیام‌رسان‌ها

آمادگی پست برای رسیدگی سریع به اشیای مفقودی شرکت‌کنندگان مراسم تشییع

img
خـبر فوری:

اطلاعیه قطعی برق برخی مناطق شمال شهر بندرعباس