سلامت
رئیس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه اعلام کرد: روسیه تا یکصد میلیون دوز واکسن کرونای روسی (از نوع اسپوتنیک-وی) به کشورهای آمریکای لاتین صادر می کند.
رئیس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه اعلام کرد: روسیه تا یکصد میلیون دوز واکسن کرونای روسی (از نوع اسپوتنیک-وی) به کشورهای آمریکای لاتین صادر می کند.
به گزارش صبح ساحل، کریل دمیتریف در کنفرانس وبیناری با چند کشور امریکای لاتین گفت: ما دیروز برای ارسال 32 میلیون دوز واکسن کرونا به مکزیک توافق کردیم.
وی افزود: در آینده نزدیک ارسال یکصد میلیون واکسن کرونا به کشورهای آمریکای لاتین را اعلام خواهیم کرد.
رییس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه این را نیز گفت که حداکثر 50 میلیون دوز واکسن اسپوتنیک وی به برزیل ارسال می شود.
دمیتریف پیش بینی کرد که در سالهای 2020 و 2021 بیش از یک میلیارد نفر با واکسن روسی اسپوتنیک-وی واکسینه شوند.
وی تصریح کرد: بیش از 30 کشور که نصف جمعیت جهان در آن زندگی می کنند، علاقه مند به تهیه واکسن کرونای روسی هستند.
صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه به کشورهای آمریکای لاتین، عربستان سعودی، فیلیپین، ژاپن، کره جنوبی، یونان، صربستان و امارات اشاره کرد.
گفتنی است واکسن اسپوتنیک-و که حدود یک ماه پیش به صورت رسمی در روسیه ثبت شد، در سه مرحله آزمایش شد که مرحله سوم ان هفته گذشته صورت گرفت و در آن 3 هزار داوطلب در مسکو شرکت کردند.
آنا پوپووا رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان روسیه (روس پاترب نادزور) دست اندرکار مبارزه با بیماریهای واگیر در روسیه اعلام کرده است که واکسن دوم کرونا در روسیه که در مرکز علمی وکتور در نووسیبیرسک ساخته می شود، مرحله بالینی آزمایش را پشت سر می گذارد.
جدیدترین اخبار
آخرین جزئیات انفجار مجتمع مسکونی در بندرعباس؛ مجروح شدن مأمور انتظامی حین نجات مصدومان
تکذیب کنارهگیری برخی ملیپوشان توسط فدراسیون فوتبال
تمدید مهلت بارگذاری دفاتر الکترونیکی تا ۲۰ اسفند
حضور شهردار بندرعباس در پخش زنده ایران جان؛ هرمزگان ایران از محل نمایشگاه فرصتهای دریاپایه خلیج فارس و مَکران
مشوق جدید در واگذاری زمین به متقاضیان سرمایهگذاری در شهرکها و نواحی صنعتی استان، اعلام شد
مسابقات بدمینتون دختران در سه رده سنی
امکان واردات خودرو توسط ایرانیان مقیم خارج کشور تا ۲۹ اسفند تمدید شد
هشدار بیمه مرکزی درباره کلاهبرداری تلفنی با عناوین جعلی بیمهای
شناسایی ۱۴۲ هزار مورد ابتلای جدید به سرطان در کشور/ تشخیص زود هنگام جلوی مرگ را میگیرد
وصول ۳۵ همت مالیات و جرایم از محل کتمان درآمد
نشت گاز به عنوان علت حادثه انفجار در بندرعباس اعلام شد
پرونده افزایش قیمت ایرانخودرو هنوز باز است
استمرار پوشش بیمهای دهکهای اول تا پنجم به صورت رایگان
حق بیمه اجتماعی بانوان سرپرست خانوار در هرمزگان پرداخت شد
اعلام اسامی محرومان هفته نوزدهم لیگ برتر