11

بهمن

1404


اقتصادی

02 مهر 1399 21:11 0 کامنت

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: به زودی فاز اول ساخت مسکن کارگران و بازنشستگان کلنگ‌زنی خواهد شد و خبرهای خوبی برای این قشر در راه است و حمایت‌های ویژه‌ای خواهند شد.

به گزارش صبح ساحل و به نقل از ایلنا، محمود محمودزاده درباره آخرین وضعیت مسکن کارگران و بازنشستگان اظهار داشت: چند روز گذشته جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های مسکن ملی برگزار شد و در این جلسه قرار بر این شد که وزیر راه و شهرسازی با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تصمیمات در جهت ساخت مسکن کارگران، بازنشستگان و مستمری بگیران جلسه مشترکی داشته باشند.

وی با بیان اینکه در چند روز آینده جلسه وزارت راه و شهرسازی و وزارت کار در این رابطه برگزار می‌شود، گفت: به زودی فاز اول ساخت مسکن کارگران و بازنشستگان کلنگ‌زنی خواهد شد و خبرهای خوبی برای این قشر در راه است و حمایت‌های ویژه‌ای خواهند شد.

محمودزاده با بیان اینکه طبق تفاهم‌نامه این دو وزارتخانه 200 هزار واحد مسکونی ویژه کارگران بازنشستگان و مستمری بگیران ساخته می‌شود که فاز اول آن در چند روز اول کلنگ‌زنی خواهد شد، ادمه داد: علاوه بر تسهیلات وزارت راه و شهرسازی، تسهیلات ویژه‌ای هم از سوی وزارت کار به این گروه داده می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال آیا متقاضیان مسکن کارگران و بازنشستگان در سامانه وزارت راه و شهرسازی ثبت نام خواهند کرد؟ گفت: سامانه قرار نیست برای این ثبت‌نام‌ها باز شود بخشی از این گروه قبلا در مهلت داده شده ثبت‌نام کردند و بخشی از متقاضیان هم توسط اتاق تعاون ثبت‌نام و ساماندهی می‌شوند.

وی با ادامه داد: ساخت مسکن کارگران و بازنشستگان در چند فاز عملیاتی خواهد شد که بخشی از این تعداد واحد با طرح اقدام ملی همپوشانی دارد.

دیدگاه ها (0)
img

آخرین جزئیات انفجار مجتمع مسکونی در بندرعباس؛ مجروح شدن مأمور انتظامی حین نجات مصدومان

تکذیب کناره‌گیری برخی ملی‌پوشان توسط فدراسیون فوتبال

تمدید مهلت بارگذاری دفاتر الکترونیکی تا ۲۰ اسفند

حضور شهردار بندرعباس در پخش زنده ایران جان؛ هرمزگان ایران از محل نمایشگاه فرصت‌های دریاپایه خلیج فارس و مَکران

مشوق جدید در واگذاری زمین به متقاضیان سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان، اعلام شد

مسابقات بدمینتون دختران در سه رده سنی

امکان واردات خودرو توسط ایرانیان مقیم خارج کشور تا ۲۹ اسفند تمدید شد

هشدار بیمه مرکزی درباره کلاهبرداری تلفنی با عناوین جعلی بیمه‌ای

شناسایی ۱۴۲ هزار مورد ابتلای جدید به سرطان در کشور/ تشخیص زود هنگام جلوی مرگ را می‌گیرد

وصول ۳۵ همت مالیات و جرایم از محل کتمان درآمد

نشت گاز به عنوان علت حادثه انفجار در بندرعباس اعلام شد

پرونده افزایش قیمت ایران‌خودرو هنوز باز است

استمرار پوشش بیمه‌ای دهک‌های اول تا پنجم به صورت رایگان

حق بیمه اجتماعی بانوان سرپرست خانوار در هرمزگان پرداخت شد

اعلام اسامی محرومان هفته نوزدهم لیگ برتر

خـبر فوری:

غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات «موجه» تلقی می شود