15

تیر

1405


سلامت

06 مهر 1399 19:05 0 کامنت

بعد از جنجالهای فراوان در مورد واکسن آنفلوانزا در کشور امروز مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی وزارت بهداشت در نامه ای به دستور وزیر بهداشت از آغاز تزریق رایگان واکسن آنفلوانزا در مراکز بهداشتی خبر داد.

 

به گزارش صبح ساحل، سیدحسین داودی مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز ششم مهر ماه در نامه ای به دستور وزیر بهداشت از آغاز تزریق رایگان واکسن آنفلوانزا در مراکز بهداشتی از خبر داد.

 شرح متن نامه مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی وزارت بهداشت درباره دستور وزیر بهداشت مبنی بر آغاز تزریق واکسن آنفلوانزا از امروز:

رئيس/سرپرست محترم دانشگاه / دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی

با سلام و احترام؛

با عنایت به دستور مقام عالی وزارت، مقرر گردیده توزیع واکسن آنفلوانزا تا نیمه شب امشب مورخ  ۱۳۹۹/۷/۵ برای کلیه دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور کامل شده و تزریق واکسن مورد اشاره از اول وقت اداری مورخ  ۱۳۹۹/۷/۶ بر اساس پروتکل های تنظیمی و دستورالعمل ارسالی معاون محترم بهداشت آغاز گردد.

لذا ضروری است هر گونه مشکل در دریافت واکسن تا ساعت تعیین شده که موجب تأخیر در شروع تلقیح در آن دانشگاه /دانشکده می گردد را به سازمان غذا و دارو و حوزه معاونت بهداشتی اعلام نمایند، در صورت عدم رفع مشکل لطفا مراتب در هر ساعت از شبانه روز به این حوزه اعلام تا پیگیری لازم به عمل آید.

در ضمن شروع واکسیناسیون فوق در تاریخ ذکر شده تا ساعت ۱۲ ظهر فردا همراه با آمار روزانه اعلام شود، همکاران پاسخگو که تا ۲۴ ساعت آینده بصورت شبانه روزی در این حوزه پیگیری کننده موضوع خواهند بود به شرح ذیل می باشد.

۱- آقای دکتر شجاعی

۲- آقای سعادتی

دکتر سیدحسین داودی مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی

رونوشت :
جناب آقای دکتر شانه ساز معاون محترم وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو جهت آگاهی و دستور اقدام لازم

جناب آقای دکتر رئیسی معاون محترم بهداشت جهت آگاهی و دستور اقدام لازم

تزریق رایگان واکسن آنفلوانزا در سراسر کشور آغاز شد

گفتنی است که رئیس سازمان غذا و دارو پیشتر بیان کرده بود: با توجه به شرایط خاص ناشی از شیوع کرونا امسال دو میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا برای گروه های مثل افراد مسن و مادران باردار لازم است، و این مقدار تحویل معاونت بهداشتی وزارت بهداشت خواهد شد.

همچنین لازم به ذکر است که افراد سالمند بالای ۶۵ سال با ارائه کارت ملی و ثبت کد ملی خود در داروخانه‌ها می‌توانند واکسن را دریافت کنند و در فاز بعدی سایر افراد می‌توانند برای تهیه واکسن به داروخانه‌ها مراجعه و واکسن را با ارائه کارت و کد ملی تهیه کنند.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید