وی افزود: در جزیره کیش بهعنوان یکی از بهترین نقاط در کشور عزیزمان، تلاشهای زیادی برای تامین زیرساختهای گردشگری صورت گرفته است. این تلاشها البته آن طور که باید و شاید نبوده و برای رسیدن به حد استاندارد، همچنان نیاز به افزایش تلاش و فعالیت هستیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش عنوان کرد: تمامی برنامههای در نظر گرفته شده به مناسبت هفته جهانی گردشگری نیز از محورهای اصلی برنامههای راهبردی ما است که در توسعه گردشگری جزیره برای ارتقا کیفی خدمات این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد.
مظفری با بیان اینکه، سازمان بهعنوان نهاد حاکمیتی جزیره، وظیفه تامین زیرساختهای گردشگری را برعهده دارد، گفت: جزیره کیش از دو راه دریایی و هوایی پذیرای گردشگران است. در این دو حوزه مسؤولیت دقیق و مشخص برای سازمان منطقه آزاد کیش تعریف شده و باید به گونهای عمل شود که با توسعه باندهای پرواز، ترمینال جدید فرودگاه و بندرگاه کیش پاسخگوی نیاز گردشگران و مسافران باشد و تمام تلاش ما بر این است که تمامی فعالیتهای زیرساختی حوزه گردشگری تسریع شود و به نتیجه دلخواه برسد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه اظهار داشت: بخش خصوصی نیز اقداماتی در این خصوص داشته و سرمایهگذاران با اشتیاق و گرایش بالا برای سرمایهگذاری در این بخش مراجعه میکنند. خوشبختانه علاقمندان به سرمایهگذاری از علم و آگاهی، تجربه و توان مالی قابل قبول برای فعالیت برخوردارند و بنابراین برای تسریع در انجام زیرساختها باید با همه توان تلاش کنیم.
وی ظرفیتها و جاذبههای دریا و گردشگری دریایی را بهعنوان بخش مغفول مانده گردشگری برشمرد و افزود: ظرفیتهای بسیاری در این بخش وجود دارد که هنوز استفاده نشده و نیاز به توسعه فعالیت در این حوزه وجود دارد. در نتیجه این توجه به بحثهای اقتصادی و گردشگری، رونق کیش بسیار بیشتر خواهد شد.
مظفری افزود: متاسفانه گردشگری دریایی در کشور دچار خلا است. افتتاح کشتی بادبانی میتواند نقطه آغاز این بحث باشد تاباید اتصال و ارتباط با دیگر مرزهای جنوبی کشور هرچه سریعتر برقرار شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه این مطلب به برقراری ارتباط با کشورهای اطراف و برنامهریزی میان مدت در این خصوص اشاره کرد و گفت: باید ترددهای سازمان یافته برقرار کنیم تا از کشورهای اطراف بتوانند سفر به کیش را تجربه کنند و در آینده نیز تورهای ترکیبی بین این مناطق راهاندازی شود که به لحاظ اقتصادی قابل توجیه است و کیش بهعنوان پایلوت میتواند تعمیمدهنده این موضوع به کل کشور باشد.
مظفری همچنین بر راهاندازی موزهها بهعنوان یکی دیگر بحثهای جدی در جزیره تاکید کرد و افزود: برای پاسخگویی به نیاز گردشگران، مطالبهگر اصلی در این موارد باید معاونت گردشگری باشد و در معرفی موزه حریره که به لحاظ تاریخی کمتر شناخته شده است و دیگر موزههایی که طراحی شده موفق عمل کند چراکه این اماکن تاریخی برای منطقه آزاد کیش بهعنوان یک ظرفیت میتواند مورد استفاده قرار میگیرد.
وی همچنین یادآور شد: بازسازی اماکنی چون کاخهای شماره 1 و 2، بازار فرانسه و مواردی از این دست، جذابیتهای این حوزه را افزایش خواهد داد.
مظفری با بیان اینکه در حوزه گردشگری کارهای بسیار خوبی انجام شده است، گفت: اگر قرار است کیش الگو باشد موضوعات مطرح شده نیاز به ساماندهی دارد.
وی افزود: روستاهای کیش نیز ظرفیتهای بسیار بالای بومگردی هستند و با توجه به علاقه مردم منطقه و بومیان، باید مسؤولیت خود را به خوبی انجام دهیم و تسهیلات و مجوزهای مورد نیاز برای آنها در نظر بگیریم و همچنین از پیشنهادات و ایدههای سرمایهگذاران در این زمینهها استقبال کنیم تا پس از تعریف شاخصها و استانداردها و در نظر گرفتن نیازهای مردم، نسبت به توقعات آنها و به روز خدمات استاندارد ارائه کنیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: کیش در تمامی حوزهها باید الگویی برای سراسر کشور و مناطق آزاد باشد همانطور که در حوزه هوشمندسازی، زیرساختهای اصلی توسعه برای سیستم جی5 در جزیره فراهم شده و اصرار بر پایلوت بودن کیش است، بنابراین همکاران با تجربه معاونت گردشگری با استفاده از تجربیات خود در این شرایط اقتصادی میتوانند با تلاش و همراهی بیشتر موجب ارتقا هرچه بیشتر این حوزه باشند و با پیوند بین تمامی خدمات سازمان، جهش را تجربه کنیم.
وی در پایان با بیان اینکه همافزایی بین تمام مجموعههای سازمان موجب تحولات تسریع در پیشرفت میشود، گفت: سازمان منطقه آزاد کیش بهعنوان نهاد حاکمیتی جزیره، سرمایهگذاری برای سرمایهگذاران را سهولت میبخشد و با ایجاد انگیزه برای آنها موجب انجام بهتر امور و پیشرفت سریعتر میشود.