به گزارش صبح ساحل، عباس رئیسی با اشاره به اینکه در مراکز معاینه فنی تمام قطعات و اجزای ماشین و نحوه عملکرد آنها بررسی می شود، اظهار کرد: به فرآیند بررسی سلامت خودرو از هر نظر معاینه فنی گفته می شود که پس از تایید سلامت خودرو در مراکز معاینه فنی گزارشی مبنی بر کارکرد صحیح خودرو و قطعات در اختیار راننده قرار می گیرد.
رئیسی با اشاره به اینکه هر خودرو داخلی و خارجی ۴ سال پس از تولید نیازمند بررسی و دریافت معاینه فنی سلامت است، گفت: در حال حاضر تعداد یک هزار و ۴۰۰ تاکسی زرد و خودروهای ساماندهی شده تحت نظارت سازمان فعال بوده و در سطح شهر فعالیت می کنند، که هر کدام مکلف به دریافت معاینه فنی سلامت خودرو خود هستند.
وی افزود: از این تعداد خودرو فعال حمل و نقل عمومی شهری در بندرعباس قطعا تعداد زیادی دارای عمر بالای ۴ سال بوده و نیازمند دریافت معاینه فنی جهت مجوز فعالیت از سازمان خواهند بود.
معاون برنامه ریزی و نظارت سازمان حمل و نقل خاطر نشان کرد: هنگام تست معاینه فنی خودروها در مرحله اول بازدید چشمی از بدنه و قطعات ظاهری و داخلی خودرو صورت می گیرد سپس آزمون آلایندگی،آزمون کمک فنرها، ترمزها،سیستم تعلیق،چراغ ها، هم راستایی چرخ ها، مورد بررسی فنی قرار می گیرند.
رئیسی در پایان تصریح کرد: همراه داشتن اصل کارت یا سند خودرو و فرم تشخیص عیوب ظاهری هنگام مراجعه به مراکز معاینه فنی الزامی است.
منبع: ایسنا