13

تیر

1405


اجتماعی

13 مهر 1399 17:45 0 کامنت

مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از انجام مراحل پایانی ساخت سه فروند شناور تفریحی با جنس بدنه فایبر گلاس در یکی از شرکت های شناور سازی بخش خصوصی جزیره قشم خبر داد که قرار است در جام جهانی قطر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

 

به گزارش صبح ساحل، علیرضا محمدی کرجی ران با اعلام اینکه این سه فروند شناورهای از ابتدای طراحی و ساخت قالب مادر تا پایان تولید و به آب اندازی توسط متخصصان و صنعتگران توانای داخلی و در یکی از شرکتهای شناور سازی بخش خصوصی جزیره قشم درحال انجام است، اظهارداشت: این شناورهای تفریحی قرار است در جام جهانی پیش رو در کشور  قطر مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی با بیان اینکه کار ساخت نخستین شناور مراحل پایان  خود طی می‌کند و بدنه شناور دوم نیز تکمیل و هم اکنون در حال نصب عرشه اصلی و سالن مسافری است خاطر نشان کرد: ظرف یکماه آینده بدنه شناور سوم نیز از قالب خارج و مراحل تکمیل بخش‌های دیگر آن آغاز خواهد شد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، ساخت بدنه شناور از جنس فایبر گلاس را بدلیل هزینه اولیه کمتر نسبت به چوب و فلز، راحت بودن فرم دهی، سرعت بالای تولید و هزینه نگهداری کمتر را از جمله مزیت‌هایی آن عنوان کرد که طی سالیان اخیر مورد توجه و اقبال سازندگان و شناورداران قرار گرفته است.

محمدی کرجی ران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به کارگاههای فعال شناورسازی در سواحل استان اظهارداشت: هم اکنون تعداد ۳۲ کارگاه فعال در امر ساخت انواع شناور با نظارت کارشناسان اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان مشغول فعالیت هستند که با وجود مزیت‌های داخلی در ساخت شناورها و صادرات آن می‌توان زمینه رونق معیشت جوانان و اشتغالزایی بیشتری را فراهم کرد.

به گفته مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ظرف ۶ ماهه اول سال جاری علیرغم همه گیری ویروس کرونا و محدودیت‌های متاثر از آن، فرآیند ساخت و صدور مجوز تعداد بیش از ۲۰۰ فروند شناور با اخذ مجوز از اداره مرکزی بازرسی و ثبت شناورهای استان هرمزگان آغاز شده که این امر در نوع خود بی سابقه است.

دیدگاه ها (0)
img
img

آمادگی هلال احمر برای برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

هیچ تغییری در نرخ‌نامه‌های مصوب بلیت اتوبوس ایجاد نخواهد شد

هشدار پلیس فتا درباره شایعه‌پراکنی پیرامون مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

رویترز خبر داد: مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی

انهدام یک تیم تروریستی در شهرستان تفتان سیستان و بلوچستان

برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت

آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای

پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما

خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد

برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام

بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی می‌داند

تکذیب ادعا‌های مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور

افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع

ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب

کدام مقامات و شخصیت‌های برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید