11

تیر

1405


اقتصادی

04 شهریور 1392 09:37 0 کامنت

صبح ساحل، اقتصادی- مدیرعامل آبفای هرمزگان گفت: روزانه 50 هزار مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس تولید می‌شود که عدم استفاده از این ظرفیت در بخش‌های کشاورزی، صنعت و فضای سبز، هدر دادن سرمایه ملی است.

 

به گزارش ایسنا،  حسین خادمی درخصوص کیفیت پساب خروجی، اظهار کرد: پساب تولیدی با روش لجن فعال تصفیه شده و پس از آزمایش‌های فیزیکی و بیولوژیکی و در نهایت گندزدایی مطابق استانداردهای زیست محیطی از تصفیه خانه خارج می‌شود.خادمی افزود: پساب خروجی مسیر در بستر خور گورسوزان توسط آلاینده‌ها، روان‌آبهای سطحی و زباله‌ها دستخوش آلودگی می‌شود که پاک‌سازی این بستر ازجمله وظایف دیگر سازمانهای شهری است.وی تصریح کرد: با وجود این آلودگی‌ها، پساب ورودی به دریا هیچ خطری برای آبزیان دریایی نخواهد داشت، چرا که دریا، پذیرنده منابع آبی است.

 

استفاده از پساب در بخش های کشاورزی، صنعت و فضای سبز

 

خادمی با اشاره به پایش لحظه به لحظه پساب در مراحل تصفیه و نمونه‌گیری‌های مستمر توسط  کارشناسان آزمایشگاه مرکزی آب و فاضلاب، اظهار کرد: این شرکت آمادگی دارد تا جهت اطمینان خاطر کارشناسان محیط زیست از استاندارد بودن پساب خروجی، بازدید از مراحل تصفیه پساب با حضور این کارشناسان ترتیب دهد.این مقام مسئول با تاکید بر کاربردی بودن پساب در بخش صنعت، کشاورزی و حتی فضای سبز شهری به عنوان سرمایه عظیمی که به هدر می رود، اظهار کرد: این پساب با EC(میزان شوری) 3500برای بسیاری از گونه‌های گیاهی سازگار با اقلیم استان قابل استفاده است.وی با تاکید بر ضرورت بهینه‌سازی مصرف آب، تصریح کرد: درحال حاضر که با چالش کم‌آبی در استان مواجه هستیم، استفاده از این ظرفیت در بخش‌های کشاورزی، صنعت و فضای‌سبز بسیار مقرون به صرفه خواهد بود که تلاش داریم این ظرفیت عظیم از سوی صاحبان صنایع نیز مورد توجه قرار گیرد.

 

دیدگاه ها (0)
img
img

آماده‌باش کامل تهران؛ میزبانی از زائران از شنبه آغاز می‌شود

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید

تهران آماده بزرگ‌ترین بدرقه تاریخ است

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت

حضور 100 کشور در مراسم وداع رهبری شهید

امتحانات نهایی روز شنبه ۲۰ تیرماه در سراسر کشور لغو شد

نرخ نان لواش در بندرعباس افزایش یافت

فرودگاه بین‌المللی بندرعباس از بامداد امروز، آماده پذیرش پروازهای جدید است

جان باختن ۲ کودک بر اثر غرق شدگی در شهرستان پارسیان

دیدار ایران و مصر با ۱۰۷.۴ میلیون بیننده از تلویزیون رکورد زد

فردا؛ اعزام نخستین گروه از زائران هرمزگانی بدرقه رهبر شهید به تهران

حواشی هفته

شناسایی و جمع‌آوری ۱۳۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در هرمزگان/ هشدار جدی به استخراج‌کنندگان رمز‌ارز

بیمه مرکزی تعرفه بیمه موتورسیکلت را ۳۶.۵ درصد افزایش داد؛ جزئیات نرخ‌های جدید ۱۴۰۵

پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه؛ توافق بر سر ادامه رایزنی‌ها

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید