03

آذر

1403


شهرستان‌ها

05 آبان 1399 16:29 0 کامنت

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان گفت:  در سال جاری توسعه گردشگری روستایی را دنبال می کنیم و با توجه به اینکه در زمان شیوع ویروس کرونا هستیم اما باید بستر و زمینه لازم را برای پسا کرونا آماده کنیم.

به گزارش صبح ساحل و به نوشته ایسنا، رضا برومند در بازدید از ظرفیت های گردشگری، تاریخی و صنایع دستی شهرستان بشاگرد، افزود: هدف از این بازدید شناسایی ظرفیت های سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در شهرستان بشاگرد بود.

وی بیان کرد: در سال جاری توسعه گردشگری روستایی را دنبال می کنیم و با توجه به اینکه در زمان شیوع ویروس کرونا هستیم اما باید بستر و زمینه لازم را برای پسا کرونا آماده کنیم.

این مقام مسئول ضمن بازدید از قلعه اله وردی خان گوهران بشاگرد در خصوص مرمت و اعتبار مورد نیاز برای مرمت این قلعه تاریخی گفت: ابتدا باید ارزیابی اولیه را انجام دهیم و بعد از آن طرح مرمت اساسی قلعه را آماده کنیم و در نهایت کار مرمت را شروع کنیم.

برومند بیان کرد: مرمت این بنای تاریخی را در اولویت قرار خواهیم داد و امیدواریم در سالجاری کار مطالعه و تامین اعتبار آن انجام شود تا انشاءالله بتوانیم در سال 1400 کار مرمت این اثر تاریخی را شروع کنیم.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان ادامه داد: آثار تاریخی با این هدف مرمت می شوند که بخشی خصوصی بتواند از این ظرفیت استفاده کند و با حفظ هویت و اثر جنبه اشتغالزایی را هم داشته باشد.

او در خصوص رونق گردشگری در شهرستان بشاگرد اضافه کرد: به دنبال این هستیم که یکی از مناطق بشاگرد را به عنوان منطقه نمونه گردشگری معرفی کنیم.

برومند عنوان کرد: همچنین اگر مسئولین شهرستان تمایل داشته باشند پهنه ای را به عنوان پهنه گردشگری مصوب کنیم که سرمایه گذاران بتوانند در حوزه گردشگری سرمایه گذاری کنند.

وی با اشاره به اینکه کار معرفی استان و مناطق کمتر شناخته شده را را از سال 1397 شروع کردیم، افزود: سال گذشته هم با شدت بیشتری این امر را دنبال کردیم و امسال نیز بخش های که کمتر شناخته شده است را معرفی می کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان افزود: تمام تلاش ما این است که میراث فرهنگی، صنایع دستی و ظرفیت های گردشگری را در کنار هم قرار دهیم و از هر کدام برای رشد دیگری استفاده کنیم.

وی بیان کرد: این سه محور اساسی می تواند جایگزین بسیاری از زمینه های اقتصادی و یک اقتصاد پاک و بی ضرر بدون اتکا به منابع زمینی در استان و شهرستانی باشد که تا رسیدن به معیارهای توسعه فاصله زیادی دارد و این امر جز شناسایی ظرفیت ها، استفاده از آنها و به کارگیری نیروی توانمند محلی میسر نخواهد شد.

دیدگاه ها (0)
img