04

تیر

1405


اقتصادی

15 آبان 1399 12:48 0 کامنت

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه شعار "ما می توانیم" در پروژه بهره برداری از مرحله نخست طرح ملی انتقال آب خلیج فارس به مناطق کویری ایران اجرایی شد گفت: اجرای این پروژه باورنکردنی حیرت همگان را به دنبال داشته است. خیلی ها در ابتدای اجرای این پروژه نگاه منفی گرایانه به آن داشتند اما امروز مفتخر هستیم که این پروژه در دولت تدبیر و امید بدون یک ریال هزینه از بودجه های دولتی به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش صبح ساحل، "علیرضا رزم حسینی" صبح امروز ۱۵ آبان ماه در مراسم بهره برداری از مرحله نخست طرح ملی انتقال آب خلیج فارس به مناطق کویری ایران با حضور ویدیو کنفرانسی رییس جمهور با بیان اینکه امروز روز تاریخی و روز مبارکی برای ملت ایران است اظهار کرد: این پروژه یکی از نادر پروژه هایی است که در خاور میانه اجرا و بزرگترین پروژه آبی و خاکی ایران در نظام جمهوری اسلامی محسوب می شود.

وی با بیان اینکه گذشتگان ما بیش از ۲۰۰۰ هزار سال پیش با فناوری روزگار خود قنوانی را در دل کویر حفر و آب را از دل زمین به روی زمین آوردند افزود: امروز نسل ما و در عصر جمهوری اسلامی بزرگترین پروژه انتقال آب از دریا به فلات مرکزی اجرا شده و این پروژه قطعا به یادگار برای نسل آینده ماندگار خواهد ماند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه شرکت های توسعه گرا و صنعتی و معدنی باید کشور را بسازند افزود: صنایع و معادن کشور برای بقای خود و بقای مردم در این منطقه حاضر به سرمایه گذار در این پروژه شدند که نشان می دهد می توان بدون استفاده از پول دولتی و با منابع شرکت های صنعتی و معدنی و بانک‌ها، پروژه های بزرگی را در کشور اجرا کرد که این پروژه می تواند الگویی برای سایر پروژه های در دست اجرای کشور باشد.

رزم حسینی با اشاره به مشارکت ۱۹۴ شرکت داخلی از ۱۵ استان کشور در اجرای این پروژه گفت: در طول سال‌های اجرای این پروژه روزانه ۸۰۰۰ نفر در این پروژه مشغول به کار می شدند و به جرات می توان عنوان کرد تا حد امکان طراحی و اجرای این پروژه توسط دانش ایران و ماشین آلات ایرانی اجرا شده است.

وی با بیان اینکه این حرکت نشان دهنده آن است که می توانیم آب پایدار برای کشور، برای صنایع و حتی مصرف شرب ایجاد کنیم اظهار کرد: این پروژه می تواند پس انداز آبی بسیار خوبی را برای کشور به همراه داشته باشد و با اجرای این پروژه ۱۸۰ میلیون مترمکعب آب در سفره های زیر زمینی کشور پس انداز خواهد شد.

وزیر صمت با اشاره به نظرات متفاوت کارشناسان در مورد انتقال آب از دریا به صنایع یا انتقال صنایع به مجاورت آب در ابتدای اجرای این پروژه گفت: قطعا اجرای این پروژه صرفه اقتصادی خوبی برای کشور داشته است و این پروژه یک الگوی سیار موفق و خوبی برای کشور و سایر پروژه ها خواهد بود و یکی از نکات قابل توجه در این پروژه همکاری با انسجام کامل بین بخش های مختلف دولت (بین وزرات صمت، نیرو، جهاد کشاورزی، محیط زیست و صندوق توسعه ملی) از یک سو و مدیران ملی و منطقه ای از سوی دیگر بوده است که باید آن را به فال نیک بگیریم.

وی با بیان اینکه ایده این اجرای این پروژه از بخش ها و سطوح پایین به دولت آمده است اظهار کرد: انصافا باید عنوان کرد که این پروژه توسط مدیران شجاع اجرایی شده است و ریسک حساب شده ای توسط شرکت های صنعتی و معدنی صورت گرفته که باید از آنها تشکر ویژه ای داشته باشیم.

رزم حسینی به رسالت وزارت صمت اشاره کرد و گفت: وزارت صمت، بر خود این رسالت را دارد که کشور را می توان با شرکت های توسعه گرا ساخت. برای تمام صنایع حتی خودرو سازی این انتقال آب قطعا به صرفه خواهد بود. ما باید مبلغ و وزات نیرو باید مشوق و جلودار این حرکت باشد تا همه صنایع بتوانند از آب شیرین استفاده کنند.

وزیر صمت در پایان با اشاره به انتقال آب از دریای عمان به خراسان رضوی نیز گفت: در زمان تصدی بنده در استانداری خراسان رضوی طرح پروژه انتقال آب از دریای عمان و چابهار به سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی و رضوی کلید زده شده است که در این راستا ۱۵۰ هکتار زمین در منطقه چابهار تهیه و در اختیار شرکت مجری قرار داده ایم که امیدواریم با همت همین مردان شجاع این پروژه نیز در آینده نزدیک به بهره برداری برسد.

دیدگاه ها (0)
img
img

اقامه نماز ظهر عاشورا در هرمزگان

آزادی زندانی محکوم به قصاص پس از ۱۶ سال در هرمزگان

سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۱۷۰ هزار هکتار رسید

توصیه‌های پیشگیرانه برای محافظت از پوست، چشم و سیستم ایمنی در برابر آفتاب

پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد

تکلیف نخستین دیدار مرحله یک شانزدهم نهایی جام جهانی مشخص شد

کاسبی زیر سایه بنزین؛ وقتی کارت سوخت جایگاه، قیمت دارد!

تاج: فیفا برای استفاده نشدن از علائم هجسنگرایی قول داد

ظرفیت ۶۸هزار نفری کاردانی به کارشناسی؛ کامپیوتر و حسابداری درصدر پذیرش

صعود ۱۲ تیم قطعی شد؛ یوزهای ایرانی در صف طولانی صعود

بستک داغ‌ترین نقطه هرمزگان شد

ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود

نیروی دریایی سپاه: عبور ایمن از تنگۀ هرمز تنها از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است

وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن

شوک قیمتی به بازار سرمایش؛ از کولرهای ۵ میلیونی تا مدل‌های ۱۲۰ میلیونی

img
خـبر فوری:

برای سوخت‌گیری پول نقد همراه داشته باشید