18

تیر

1405


اقتصادی

25 آبان 1399 13:09 0 کامنت

شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: آن دسته از سهامداران عدالتی که خواستار لغو سفارش فروش سهام خود هستند، می‌توانند از طریق درگاه‌های شرکت‌های کارگزاری یا شعب بانک‌ها، اقدام کنند.

به گزارش صبح ساحل و به نقل از سنا؛ شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: سهامداران عدالتی که نسبت به ارائه سفارش فروش سهام عدالت خود در شبکه کارگزاری یا شعب بانک‌ها اقدام کرده، اما به دلیل نوسانات اخیر بازار سفارش فروش آنها اجرا نشده و مبلغی به حسابشان واریز نشده است، می‌توانند به درگاه الکترونیکی کارگزاران و بانک‌ها مراجعه و نسبت به لغو سفارش فروش خود اقدام کنند.

در این اطلاعیه آمده، بدیهی است در صورت عدم مراجعه نامبردگان به درگاه شرکت‌های کارگزاری و عدم لغو سفارش، سهام آنها بر اساس قیمت های روز بازار به تشخیص کارگزار و در چارچوب قوانین و مقررات به فروش رسیده و وجوه حاصل از آن به حساب مشمولان واریز خواهد شد.

خاطرنشان می‌‌شود: بنا به درخواست تعداد زیادی از مشمولان سهام عدالت مبنی بر ایجاد لغو سفارش فروش، زیر ساخت‌های لازم در اختیار بانکها و شرکت‌های کارگزاری قرار گرفته است، به طوری که مشمولان می‌توانند درخواست لغو سفارش فروش خود را در سامانه‌های کارگزاران و بانک‌ها  ثبت کنند.

دیدگاه ها (0)
img
img

عیادت فرماندار سیریک از مجروحان حمله موشکی سحرگاه چهارشنبه

اقدام کم‌سابقه ناسا برای حفاظت از طبیعت؛ واگذاری جنگل مریلند

هواپیمای حامل پیکر رهبر شهید فرودگاه نجف را به مقصد مشهد ترک کرد

افزایش دما از هفته آینده؛ خلیج‌فارس متلاطم می‌شود

تداوم کاهش قیمت طلا در بازار جهانی

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۸ تیر؛ هر گرم ۱۷ میلیون و ۸۸۳ هزار تومان

شهادت یکی از پرسنل آتش‌نشانی در پی حمله به تأسیسات فرودگاه ایرانشهر

آموزشگاه زبان انگلیسی در گوهردشت کرج | راهنمای انتخاب کلاس زبان برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان

قالیباف: زورگویی و بدعهدی دیگر بی‌هزینه نیست

سپاه: زیرساخت‌ها و تاسیسات مهم پایگاه های آمریکایی در کویت و بحرین مورد اصابت قرار گرفتند

شوامنی در آستانه تمدید ۵ ساله قرارداد با رئال مادرید

پایان مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در کربلای معلی

بلومبرگ: تردد دریایی در تنگه هرمز تقریباً متوقف شده است

تغییر ساعت مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد

عدالت آموزشی در سایه تهدیدات جنگی؛ چرا جان دانشجویان هرمزگانی نادیده گرفته می‌شود؟

img
خـبر فوری:

تغییر ساعت مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد