به گزارش صبح ساحل، سعیدناجی صبح امروز(۲۹ آبان ماه) در تشریح محدودیتهای جدید ستاد ملی کرونا که از روز شنبه اول آذرماه اجرایی خواهد شد، گفت: محوریت اجرای این طرح ملی شهرها هستند و شهرستانی عمل نخواهیم کرد مگر اینکه در ستاد استانی بر اساس شرایط خاصی و با تصویب ستاد استانی، محدودیت ها بهصورت شهرستانی اعمال شود.
وی افزود: این محدودیت ها بر اساس وضعیت شهرها که پایان هر هفته از سوی وزارت بهداشت اعلام می شود، اعمال خواهد شد و اگر به مدت دو هفته شرایط هر شهر بهبود پیدا کرد، محدودیت ها کمتر خواهد شد و اگر شرایط وخیم تری نسبت به گذشته در آن شهر حاکم شد، محدودیت های بیشتری اعمال خواهد شد.
جانشین ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، گفت: خودروهای بومی با پلاک شهرستان هایی که دارای وضعیت قرمز یا نارنجی هستند، حق خروج از شهرستان را ندارند و خودروهای با پلاک غیر بومی شهرستانهای دیگر نیز حق ورود به این شهرستانها را ندارند و اگر خودرویی از قانون تمرّد کند، با جریمه ۵۰۰هزار تومانی روبرو خواهد شد.
وی اضافه کرد: ترددهای درون شهری در وضعیت قرمز از ساعت ۹ شب تا ساعت ۴ صبح روز بعد ممنوع است و متخلفان مشمول جریمه ۲۰۰هزارتومانی خواهند شد.
ناجی در خصوص فعالیت کارکنان ادارات با توجه محدودیت های جدید، تصریح کرد: در شهرستانهای با سطح هشدار قرمز یکسوم کارکنان ، در سطح نارنجی ۵۰ درصد کارکنان و در شهرستانهای با وضعیت زرد، دو سوم کارکنان حضور دارند.
وی در مورد فعالیت مشاغل مختلف نیز بیان داشت: در شهرستانهای قرمز به جز مشاغل ضروری «همه مشاغل» تعطیل میشود، در شهرستانهای با وضعیت نارنجی «مشاغل سطح سه و چهار» و در شهرستان های با سطح هشدار زرد، مشاغل «سطح چهار» به مدت دو هفته تعطیل میشوند.
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری هرمزگان، تصریح کرد: مدارس و آموزشگاهها طی مدت اجرای طرح در تمام وضعیت ها تعطیل و برگزاری مراسم فرهنگی و مذهبی ممنوع است.
وی گفت: آموزش مدارس و دانشگاه ها در این مدت به صورت غیرحضوری انجام خواهد شد.
ناجی با بیان اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی همچنان الزامی است، گفت: فردی که مبتلا به کرونا باشد، اگر از قرنطینه خارج شود ۳۰۰هزارتومان و اگر مبتلا به کرونا باشد و این بیماری را کتمان کند ۲۰۰هزار تومان جریمه خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: اعمال این محدودیت ها ضمن اینکه به افراد درگیر بیماری برای طی دوران نقاهت و درمان آنها کمک می کند، از انتقال ویروس به سایر افراد پیشگیری می کند و عوامل دست اندرکار کنترل بیماری کرونا، می توانند برنامه ریزی مطلوبتری در راستای کنترل بهتر و دقیق تر این بیماری داشته باشند.
جانشین ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، همچنین از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی بهمنظور بهرهگیری از مشارکت و ظرفیت بسیج، هلال احمر و شهرداری های مناطق مختلف برای پیشگیری از خروج مبتلایان به کرونا و حمایت از این افراد خبر داد و گفت: بخش عملیاتی این طرح به عهده بسیج و هلال احمر و مدیریت آن بر عهده فرمانداران است و تلاش می شود تمام محدودیت ها در پایینترین سطح یعنی محلات و خانواده ها به مرحله اجرا برسد.
ناجی افزود: جزئیات بیشتر این طرح که طی روزهای آتی اجرایی می شود، متعاقبا" اعلام خواهد شد.