مرداد
1405
ورزشی
دبیر هیات تنیس روی میز استان هرمزگان گفت: تعداد ۶۴۰ ورزشکار استان هرمزگان در رشته تنیس روی میز فعالیت دارند.
دبیر هیات تنیس روی میز استان هرمزگان گفت: تعداد ۶۴۰ ورزشکار استان هرمزگان در رشته تنیس روی میز فعالیت دارند.
سعید مظفری در گفت و گو باصبح ساحل افزود: این ورزشکاران در شهرستان های میناب ، رودان ، قشم ، بندرخمیر ، بستک وبندرعباس به صورت رسمی فعال هستند. وی گفت: این هیات توجه ویژه ای به پرورش قهرمان دارد و سارینا مرادی در رده سنی نوجوانان از این استان به اردوی تیم ملی دعوت شده است.
وی افزود: در بخش بانوان با روی کارآمدن خانم سهرابی به عنوان نایب ریئس هیات تحول خوبی دربخش بانوان صورت گرفته و امیدواریم دراین بخش شاهد پیشرفت بانوان در آینده نزدیک باشیم.
دبیر هیات تنیس روی میز استان در خصوص وضعیت تنیس روی میز هرمزگان اظهار کرد: تنیس روی میز استان وضعیت خوبی دارد و با تلاش تمامی اعضا سعی می کنیم شرایط آن را بهتر از قبل تغییر دهیم. وی گفت:
امسال به دلیل شیوع کرونا تمام برنامه های مربوط به تنیس روی میز دراستان تحت تاثیر قرار گرفته و پس از وقفه ای که در روند توسعه این رشته ایجاد شده با روی کار آمدن محمد پور در راس هیات در مسیر خوبی قرار گرفته است و آینده خوبی درانتظار تنیس روی میز استان می باشد.
دبیر هیات تنیس روی میزاستان افزود: یکی از اولویت های هیات، رده سنی پایه است و اگر کرونا مسابقات کشوری را لغو نمی کرد امسال در رده های پایه درمسابقات کشوری شرکت می کردیم. وی یکی دیگراز اولویت های هیات تنیس روی میز استان را برگزاری کلاس های آموزشی دانست زیرا اعتقاد داریم آموزش به پیشرفت تنیس روی میز استان کمک بسیاری خواهد کرد.
مظفری بیان داشت: درهمین ماه کلاس مربیگری درجه دو با همکاری واحد آموزش به صورت آنلاین برگزارمی کنیم.
دبیر هیات تنیس روی میز از اقداماتی که هیات استان بعداز انتخاب محمد پور به عنوان ریئس هیات انجام داده است ایجاد تفاهم نامه رسمی با معاونت تربیت بدنی وسلامت آموزش وپرورش هرمزگان بود که طی این تفاهم نامه،محورهای استعدادیابی ، آموزش و بهره گیری از فضای آموزش مدارس از اهم برنامه های دراین تفاهم نامه است. وی درپایان از امیاری مدیرکل ورزش وجوانان استان ، خادمی معاون امور ورزشی و آیین جمشید که از حامیان هیات هستند قدردانی کرد.
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
به نظر میرسد ایران آماده توافق نیست!
خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی به انبارهای تعاون روستایی هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
تصادف با شتر، جان ۴ نفر را در شرق هرمزگان گرفت
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
واترپلو ایران رقبای خود در ناگویا را شناخت
اخراج کارمندان بخش هوش مصنوعی عمومی آمازون
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
حمله دشمن آمریکایی به شناورهای امداد و نجات در هرمزگان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
حریفان هندبال ایران در بازیهای آسیایی اعلام شدند
محورهای رایزنی میان لاوروف و روبیو
اخبار مرتبط
هیات های ورزشی باید برنامه ریزی خوبی برای توسعه ورزش داشته باشند
معاونت توسعه ورزش بانوان هرمزگان خبر داد؛ برگزاری طرح ملی پایش آمادگی جسمانی همزمان با کشور
اقتداری، اولین مدال طلای تاریخ اسکواش بانوان را کسب کرد
قضاوت داور ایران در لیگ قهرمانان زنان آسیا
برنامه مرحله دوم لیگ قهرمانان فوتبال زنان آسیا اعلام شد