04

تیر

1405


ورزشی

09 آذر 1399 19:04 0 کامنت

به خواسته فرزندان اسطوره فوتبال آرژانتین، خانه و کلینیک لئوپولدو دوکه تفتیش شد و دادگاه پزشک ۳۹ ساله را به زودی برای ارائه توضیحات فرا می خواند.

به نوشته ایسنا، دادگاه سن ایسدرو که روی درگذشت دیگو آرماندو مارادونا تحقیق می‌کند، امروز (یکشنبه) حکم داد تا خانه و کلینیک لئوپولدو لوکه، پزشک ۳۹ ساله اسطوره فوتبال آرژانتین تفتیش شود. 

حکم تفتیش به خاطر اظهارات سه فرزند مارادونا یعنی دالما، جیانا و یانا انجام شد. دختران کاپیتان سابق آلبی سلسته درخواست کردند که داروهایی که لوکه و کادر پزشکی‌اش در چند ماه اخیر به پدرشان داده‌اند بررسی شوند. 

این تحقیقات به خاطر قتل غیر عمد احتمالی انجام می‌شود و لوکه تا ساعاتی دیگر به دادگاه احضار خواهد شد تا در این رابطه توضیح دهد. دادگاه به دنبال گزارش های پزشکی است. همچنین ممکن است موبایل دکتر آرژانتینی بررسی شود تا مشخص شود چند روز قبل از درگذشت مارادونا با چه کسانی در تماس بوده است. 

بر اساس اطلاعات منتشر شده نوزدهم نوامبر لوکه و مارادونا بحثی با هم داشتند و پس از این اتفاق (سه روز بعد) پزشک ۳۹ ساله دوباره به دیدن اسطوره فوتبال آرژانتین رفته است. 

مارادونا چهارشنبه به دلیل حمله قلبی درگذشت. 

دیدگاه ها (0)
img
img

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

img
خـبر فوری:

آخرین وضعیت اختلال خدمات در ۴ بانک